Search
Close this search box.

Kovaa vauhtia kohti kivaa keski-ikää: näin pidän hellää huolta ihostani Taiga Cosmeticsin ihanilla luonnonkosmetiikkatuotteilla

Taiga cosmetics luonnonkosmetiikkatuotteet ja värikkäät kukat
Taiga cosmetics luonnonkosmetiikkatuotteet ja värikkäät kukat

Kovaa vauhtia kohti kivaa keski-ikää: näin pidän hellää huolta ihostani Taiga Cosmeticsin ihanilla luonnonkosmetiikkatuotteilla

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Taiga Cosmeticsin kanssa.

HIPHEI: mulla on tänään synttäripäivä! Ja meillä kaikilla äideillä, isoäideillä ja äitimielisillä on tänään äitienpäivä: ihanaa äitienpäivää jokaiselle sitä viettävälle <3

Mittarissani tänään tässä keltaisessa koneistossani on jo hienot 36 ikävuotta! …joten täytyyhän sitä myöntää olevansa kovaa vauhtia keski-ikäinen nainen 😀

Ja se on mun mielestä KIVAA!

Nuoruudessa ja nuoressa aikuisuudessa oli paljon kaikkea uutta & ihmeellistä. Tässä keski-iässä on edelleen sitäkin, mutta sen lisäksi ihanaa rauhaa, varmuutta ja seesteisyyttä. Tykkään!

Tässä jutussa kerron teille, millaisin Taiga Cosmeticsin ihanien kotimaisten luonnonkosmetiikkatuotteiden avulla oon pitänyt ihostani huolen jo pidempään ja mitkä tuotteet on uudempia lemppareitani.

Pääset lukemaan näin äitienpäivän kunniaksi myös, mitkä näistä ovat kovaa vauhtia kosmetiikasta kiinnostuvan 11-vuotiaan tyttäreni lemppareita <3


Mikä ihmeen Taiga Cosmetics?

Kotimainen luonnonkosmetiikka Taiga Cosmetics

Taiga-tuotteiden tehoaineet tulevat Lapista ja tuotteet kehitetään & valmistetaan Lempäälässä, joten niin teille pohjoissuomalaisille kuin meille pirkanmaalaisillekin tämä on todellista lähikosmetiikkaa <3  


Arvostan kovasti, että Taigan tuotteet ovat paitsi lähelläni tuotettuja, myös: 

  • täysin luonnollisia  
  • vastuullisesti valmistettuja
  • vegaanisia 
  • eläinkokeettomia 
  • biohajoavia 
  • pakkaukset kierrätettäviä

Päivittäiset ihonhoitorutiinini Taiga Cosmeticsin tuotteilla

Ihonhoitorutiinit

1. Ihon hellävarainen puhdistus Cleansing Milkillä

Kotimainen luonnonkosmetiikka Taiga Cosmetics

Tätä puhdistusmaitoa oon testannut nyt parin kuukauden ajan päivittäin. Tykkään kovasti tämän samettisesta rakenteesta ja siitä, että tämä ei jätä ihoa pintakuivaksi sillä tavoin kuin valitettavan monet puhdistustuotteet mulla tekee.

2. Meikinpoisto lempeästi Makeup Removerilla

Taiga Cosmetics

Käytän arjessa aika maltillisesti meikkiä. Ripsari jää helposti kuitenkin silmänalusiin peruspuhdistuksen jälkeen ja sen poistan tällä Makeup Removerilla. Ja paksumman juhlameikin tämä poistaa kyllä tosi tehokkaasti myös.


3. Piristävä ja raikastava suihkaus Beauty Essence hoitovedellä

Kotimainen luonnonkosmetiikka Taiga Cosmetics

Tätä ihanan raikasta Beauty Essence hoitovettä oon käyttänyt jo noin vuoden ajan. Erityisen ihanaa tätä on suihkuttaa kasvoille aamulla. Jätänkin useimmiten aamuisin kasvojen vesipesun tekemättä ja herättelen ihon vain lempeästi ja piristävästi tällä. Toimii!


4. Eye Cream herkälle silmänympärysiholle ennen seerumia ja kasvovoidetta

Kotimainen luonnonkosmetiikka Taiga Cosmetics

Mä oon aiemmin ollut harmillisen laiska käyttämään silmänympärysvoidetta. Oon jotenkin ajatellut, että se on tarpeellista vasta sitten, kun ikävuodet alkavat olla lähempänä sataa kuin nollaa… *apinanaama*

Tähän Taigan anti-age-sarjan Eye creamiin jäin kuitenkin heti positiiviseen koukkuun, kun maaliskuussa tätä ensi kertaa testasin. Voide tuntuu ihanan napakalta silmänympärysiholla ja voi vain kuvitella, miten tuote hellii herkkää silmänympärysihoa tästäkin eteenpäin säännöllisesti käytettynä.

Enkä ole ainut tähän tuotteeseen ihastunut: tuote on palkittu kahtena viime vuonna parhaana silmänympärysvoiteena. Vautsivau!


5. Vitamin C serum ihoa kiinteyttämään ja kosteuttamaan

Kotimainen luonnonkosmetiikka Taiga Cosmetics

Kuten raikasta hoitovettä, myös tätä Vitamin C Serumia oon käyttänyt päivittäin noin vuoden ajan. Ihastuin ihan ensitestauksella tämän luvattuun kiinteyttävään vaikutukseen: se tuntuu oikeasti iholla! Tunne tuntuu sekä heti sormenpäissä että etenkin näin pitkän ja säännöllisen käytön jälkeen myös syvemmällä ihon pintakerroksen alla.


6. Face Creamit: täyteläinen Chaga Night Cream kasvoille yöksi ja tasapainottava 24 H Cream päiväksi

Taiga Cosmetics voide

Näitä kasvovoiteita testasin myös nyt maaliskuusta eteenpäin ensimmäistä kertaa. Ihastuin heti näiden veikeisiin purkkeihin: kurkkaa Instagram-tilini videolta, miten hauskasti nämä toimivat.

Aamulla levitän kasvojeni iholle 24 H Anti-Age Creamia ja yöksi markkinoiden ainoaa kasvojen ihonhoitoon sertifioitua pakurivoidetta Chaga Night Creamia. Voiteet ovat täyteläisiä ja imeytyvät nopeasti ihoon jättäen sen silkkiseksi ja ”ravitun” tuntuiseksi.


Tyttäreni lempparit Taigalta

Taiga Cosmetics luonnonkosmetiikka lapsille

Pian 11 vuotta täyttävä tyttäreni on kovasti kiinnostunut viime aikoina kosmetiikasta – ja hyvä niin. Nuoruutta aloitteleva iho ei ole enää sama kuin huolettomina lapsuusvuosina.

Koen äitinä tärkeäksi, että tyttäreni ensimmäiset kosmetiikkatuotteet ovat hellää ja vastuullista luonnonkosmetiikkaa. Tyttäreni onkin rakastunut Taigalta erityisesti piristävän hoitoveden suihkimiseen ja ensimmäisten meikkiensä poistoon hellästi Makeup Removerilla.


Voit tutustua Taigan tuotteisiin tarkemmin heidän kauniilla verkkosivuillaan ja halutessasi ostaa niitä myös omaan kosmetiikkakaappiisi kokeiluun heidän verkkokaupastaan 🙂 Lämpimät suositukseni!Ihanaa toukokuun puoliväliä toivottaen,

Ellu

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp