Search
Close this search box.
Vaikuttajamarkkinointi
elluyellow

S(u)omen keltaisin ja aurinkoisin vaikuttaja

Kaipaatko uudenlaista näkyvyyttä yrityksenne tuotteille tai palveluille? Toivoisitko uusien asiakkaiden löytävän teidät somen ja vaikuttajamarkkinoinnin avulla?

niin suunnitellaan pirteä ja tuloksia tuova yhteistyö yhdessä!

Keltainen piristystilini

@elluyellow -instagramtilini keltaisia polkuja seuraa jo noin 16 000 silmäparia. Seuraajani kertovat värikkäiden kuvieni piristävän heidän arkeaan ja tuovan hymyn heidän huulilleen.

Minulla on jo vuosien kokemus hyviksi kokemieni tuotteiden ja palveluiden markkinoinnista somekanavieni seuraajille ja blogini aktiivisille lukijoille.

Vahvuutenani vaikuttajana on iloisilla väreillä ja aidolla positiivisuudella erottuva sisältö sekä energinen ja asiantunteva ote yhteistöihin. 

 

Referenssit

Yhteistyökumppaneitani ovat olleet mm. monenlaiset kodin sisustuksen parissa toimivat yritykset, kotimaiset matkailutoimijat ja vastuullista elämäntapaa korostavat yritykset. Erityisen lähellä sydäntäni ja arvomaailmaani ovat kotimaisten vastuullisten toimijoiden tuotteiden ja palveluiden tunnettuuden lisääminen.

Yhteistyökumppanini ovat kiitelleet sujuvaa ja ammattimaista yhteistyötä kanssani. Paras kiitos on, että yhteistyökumppanini valitsevat minut ilahduttavan usein vaikuttajaksi myös seuraaviin kamppiksiinsa.

Alla muutamia ihania yhteistyökumppanejani. Klikkaa logoa ja kurkkaa, millaisia kaupallisia yhteistöitä olemme heidän kanssaan toteuttaneet!

Keltainen kattaus ja kirppislöydöt

Suomen suven suloisimmat -kesäsarja

Elluyellow Valkeakoskella Mokkapirtissä

Suomen suven suloisimmat -kesäsarjani on jo vuodesta 2020 asti täyttänyt kanavani kesä-heinäkuussa kotimaanmatkailun helmillä.

Olemme viime kesinä perheeni kanssa ihastuneet lähimatkailuun mm. Nokialla, Tampereella, Pälkäneellä ja Valkeakoskella. Kauemmas kurvatessamme olemme nauttineet mm. Ahvenanmaan, Kajaanin, Raahen seudun, Kemin ja Turun saariston kesäparatiiseissa.

Kesällä 2024 koittaa sarjani viides kesä, jolloin luvassa on jälleen Suomen kauniimpia kesäkohteita, upeimpia nähtävyyksiä, löytörikkaimpia kirpputoreja ja tunnelmallisimpia kahviloita. 

Yhteistyökumppanien haku on avoinna NYT – laitahan viestiä, jos teidän seutu haluaa ensi kesänä mukaan!

Medianäkyvyys

Keltaisena räiskyvä Instagram-tilini on ilokseni herättänyt myös monien toimittajien kiinnostuksen: minusta ja kodistamme on tehty useampiakin lehtijuttuja. 

Kotimme on näkynyt mm. Ylellä, Helsingin Sanomissa, Aamulehdessä, Kodin Kuvalehdessä, Unelmien talo ja koti – sekä Maalla-lehdessä. 

Näitä juttuja voit kurkata blogin puolelta.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous

Laita viestiä alla olevan yhteydenottokaavakkeen kautta tai sähköpostia osoitteeseeni elisa@elluyellow.com, niin räätälöidään juuri teidän tarpeisiinne paras, hymyjä tuottava yhteistyö.

Odotan jo innolla yhteydenottoasi!

Pääkuva: Janika Karttunen

Mansikkalasi: Janika Karttunen