Search
Close this search box.

Aitoa ja auttavaa tukea taloudelliseen hyvinvointiin Aito Säästöpankin Oman talouden tuokiosta

Elluyellow ja Säästöpankki, värikäs huone

Aitoa ja auttavaa tukea taloudelliseen hyvinvointiin Aito Säästöpankin Oman talouden tuokiosta

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Aito Säästöpankki kanssa.

Käsi ylös, jos tämä kenkku maailman aika on pistänyt sinunkin otsaasi aika ajoin ryppyyn? Ehkä saanut välillä murehtimaan, miten pärjäät taloudellisesti ensin pandemian, sitten tämän inflaation ja energiakriisin läpi?

Itselläni näin on ainakin käynyt. Peruspositiivinen, luottavainen ja toiveikas asennoituminen elämään auttaa toki paljon, mutta ei silläkään kaikkeen pystytä.

Odotinkin innolla, kun pääsin alkuviikolla tutustumaan Aito Säästöpankin vasta-avattuun Hämeenkadun konttoriin Tampereelle. Tässä blogijutussa nostan teille kokemani TOP 5 hyödyt tuosta Valmentamo-hetkestä.


Aito Säästöpankin upouusi ja kauniisti sisustettu konttori Tampereen Hämeenkadulla

Aito Säästäpankin upouusi Hämeenkadun konttori sijaitsee rautatieaseman välittömässä läheisyydessä: Stockmannia vastapäätä, McDonald’sin yläkerrassa. Nokialta tänne hurautti näppärästi vain vartin junalla.

Kauniisti sisustetuissa tiloissa sain keskustella puolentoista tunnin ajan asiantuntija Hanna Ulvilan kanssa meidän taloutemme hyvinvoinnista ja sain runsaasti vinkkejä sen edistämiseen.

Tapaamisemme päivänä, maanantaina 31.10 vietettiinkin kansainvälistä Säästäväisyyspäivää. Tiesitkö tällaisen päivän olemassa olosta? Se sai alkunsa jo 1924 Milanosta ja sen tavoitteena on kertoa säästämisen tärkeydestä erityisesti lapsille ja nuorille.

Tuon päivän kunniaksi pidimme Hannan kanssa myös reilun vartin mittaisen IG-liven. Livehetkessä juttelimme taloudellisen hyvinvoinnin edistämisestä ja tuon livehetken löydät tallenteena @elluyellow-tililtäni.

Katsomalla tuon noin vartin mittaisen IG-liven, sinulle selviää:

  • Mitä kaikkea tarkoittaa taloudellinen hyvinvointi?
  • Paljonko olisi hyvä olla säästössä sukan varressa?
  • Millaista täysin maksutonta apua saa Tampereen Hämeenkadulla juuri avatusta talouden valmentamosta?
  • Miten opettaa säästämistä lapsille?

Aito Säästöpankin Tampereen Hämeenkadun Valmentamon TOP 5 hyödyt omaan taloudelliseen hyvinvointiini

1.  Yksilöllisesti räätälöity tuki juuri minun ja perheeni talouteen.

Oman talouden tuokio räätälöidään aidosti yksilöllisesti asiakkaan tarpeiden ja toiveiden pohjalta. Tuokiossa keskitytään niihin talouden tärkeisiin teemoihin, jotka ovat asiakkaalle juuri nyt ajankohtaisimpia – kuten päivittäisiin raha-asioihin, tulevaisuuteen säästämiseen, lainan tarpeeseen tai vaikkapa eläkeajan unelmiin.

2. Ajatusten virittäminen pidemmälle tulevaisuuteen – positiivisesti omiin arvoihin ja unelmiin pohjautuen, ei negatiivisesti kauhukuvia maalaillen.

Tämän synkän maailmanajan keskellä oli ihana keskustella talouden ammattilaisen kanssa pelkojen ja kauhukuvien sijaan omista arvoistani ja unelmistani. Mikä on juuri minun motiivi säästää? Mistä unelmoin vuoden parin sisällä? Entäpä kymmenen vuoden kuluttua tai eläkeiässä?

Aito Säästöpankki Tampereen konttorin tilat

3. Kannustava ammattilainen, joka uskalsi myös lempeästi haastaa ajatteluani ja uskomuksiani.

Vaikka olen aina rakastanut säästämistä (lapsena karkkien ja nuorena sitten jo rahankin 😉 ), en todellakaan ole nyt aikuisiällä perehtynyt säästämiseen tarpeeksi. Olikin todella hyödyllistä ja virkistävää saada keskustelukumppanikseen ammattilainen, joka antoi vankan asiantuntemuksensa käyttööni lempeästi, mutta myös vanhoja uskomuksiani ja ajatuksiani haastaen.

4. Visuaalisesti todella selkeästi esitelty kokonaisuus, josta hahmotti kokonaisuuden helposti.

Keskustelun lomassa asiantuntija esitteli teemoja visuaalisesti todella havainnollisesti – kera erilaisin kaavioin, kuvakkein ja laskelmin. Tuokion päätteeksi sain keskustelusta visuaalisen koosteen vielä itselleni, mikä auttoi kovasti teeman pohdinnan jatkamista kotona puolisoni kanssa.

5. Sain potkun takapuoleen aloittaa tavoitteellinen koko perheen säästäminen NYT eikä SITKU.

Aikuisikä ja ruuhkavuodet on mielestäni siitä jännää aikaa, että koko ajan tuntuu olevan yhtä ja toista akuuttia hoidettavana. Siksi vähän vapaaehtoisemmat teemat, kuten suunnitelmallisen säästämisen aloittaminen, jää ainakin itselläni siihen kuuluisaan ”sitku”-aikaan. Tämä Oman talouden tuokio -hetki antoi kuitenkin juuri tarpeellisen tietopaketin ja samalla vahvan potkun takapuoleeni aloittaa tavoitteellinen koko perheen säästäminen NYT!


Varaa aika Oman talouden tuokioosi Hämeenkadulle tai lähimpään Aito Säästöpankkiisi

Varaa aika Oman talouden tuokioosi näppärästi netistä tai soittamalla. Aito Säästöpankin sydämellä ja asiantuntemuksella palvelevia konttoreita löydät laajasti ympäri Pirkanmaan, Satakunnan ja Etelä-Pohjanmaan. Suosittelen lämpimästi!

Iloa ja aurinkoa alkaneeseen marraskuuhun toivottaen,

Ellu


Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp