Search
Close this search box.
Elisa
elluyellow

Aurinkoinen vaikuttaja, kokenut hyvinvointikouluttaja ja -valmentaja

Moikka, mä oon Ellu eli Elisa Luomaranta...

…oon keltaiseen väriin totaalisesti hurahtanut innostuja. 100% yrittäjä, somevaikuttaja sekä hymyn ja hyvinvoinnin tuottaja. Terveys- ja hyvinvointialan monipuolinen kouluttaja ja valmentaja. 

Intohimojani ovat keltaisilla kirppislöydöillä sisustaminen, värikkäiden asetelmien kuvaaminen sekä kokonaisvaltaisen ja joustavan hyvinvoinnin edistäminen.

Koulutukseltani olen:

  • Ratkaisukeskeinen coach 2021
  • Mindfulness-ohjaaja 2018
  • Terveystieteiden maisteri 2017
  • Terveydenhoitaja 2010
  • Ryhmäliikunnanohjaaja 2005

 

Kaikissa koulutuksissani olen halunnut perehtyä siihen, miten voisin työssäni edistää asiakkaitteni hyvinvointia positiivisesti, lempeästi ja joustavasti, mutta kuitenkin selvästi muutoksia aikaansaaden.

Lisäksi osallistun säännöllisesti sosiaalisen median ja digitaalisen markkinoinnin koulutuksiin kehittäen näin aktiivisesti somevaikuttajan taitojani.

Uskon keltaisen värin piristävään, valaisevaan ja energisoivaan voimaan. En kuitenkaan usko pakottavaan positiivisuuteen tai väkinäiseen piristämiseen. Olenkin löytänyt Instagramin @elluyellow – piristystilistäni ihanan väylän tuottaa aitoja hymyjä nyt noin 16 000 seuraajani arkeen. 

Miten voin auttaa sinua...

Sometilieni ja blogini kautta teen aurinkoista vaikuttajamarkkinointia: tarjoan yrityksille näkyvyyttä seuraajilleni ja asiakastarinaani kaupallisten yhteistöiden muodossa.

Hyvinvointiluentoni tarjoavat työyhteisöille ja nuorille piristävän ja keskustelevan hetken hyvinvoinnin äärellä – kuivien kalvosulkeisten ja terveysvalistamisen sijaan.

Elämäntapamuutosvalmennuksissa olen asiakkaideni hyvinvoinnin rinnalla kulkija – kohti juuri sitä muutosta, jonka he haluavat arjessaan ja terveydessään nähdä.

Toivon kuvieni, palveluideni ja koko yritykseni kautta voivani tuoda silloin tällöin 
hymyn Sinun huulillesi.

Ota yhteyttä

Laitahan viestiä alla olevalla lomakkeella tai sähköpostitse elisa@elluyellow.com, niin ideoidaan jotain ihanaa yhdessä <3

KUVAT

Pääkuva: Lauri Halme

Terassikuva: Janika Karttunen

Auringonkukkakuva: Janika Karttunen

Kahvinkaato kuva: Riina Peuhu / Kotivinkki