Search
Close this search box.

Värikkään kotimme ällöimmät kolme huonetta: kodinhoitohuone, kylpyhuone ja sauna ENNEN

Kodinhoitohuone ennen

HIPHEI: nyt se on alkanut! Nimittäin meidän kodin ällöimpien huoneiden – kodinhoitohuoneen, kylpyhuoneen ja saunan -remontti 🙂 🙂 🙂

Pääset mukaan seuraamaan remppatunnelmia parhaiten @elluyellow -instagramtilini puolella, jossa stooreissa pidän teitä ajan tasalla säännöllisimmin. About kerta viikossa kirjoittelen ja kuvaan kyllä kuulumisia teille tänne bloginkin puolelle 🙂

Tässä jutussa saat nähdä, miten hirveitä nämä kolme huonetta olivat ennen alkanutta remonttia… Tai ainakin miten erilaisia muun talomme sisustuksen ja fiiliksen kanssa.

Kurki kuvat ja kerro, ihmetteletkö meidän tavoin, miten olemmekin kohta 7 vuotta jaksaneet tätä remonttia odottaa 😀

Kodinhoitohuone ENNEN

Kodinhoitohuone ennen

Kodinhoitohuoneemme sijaitsee takapihamme puolella ja on samalla kotimme arkieteinen.

Ehkäpä tuo arkieteinen-sana saa jokaisen teistäkin parhaiten ymmärtämään, että tämä huone jos joku huone kodissamme kerää valtavasti rumia kasoja ja arkisia sotkuja 😀

(…tästä voisi toki syyttää 9- ja 11-vuotiaita tyttäriämme sekä terrieriämme, mutta kyllä sitä itsekin tulee välillä tuosta ovesta niin hikisenä ja kuraisena sotkemaan, että jätän sen tekemättä 😉 )

Lisäksi tyyliltään nuo valkoiset kaapit, koivun väriset tasot ja vaaleansiniset lattiat eivät ole koskaan sopineet millään lailla kotimme muuhun tyyli- ja värimaailmaan.

7 vuoden tässä kodissa asumisemme aikana olemme joitakin pieniä päivityksiä huoneeseen tehneet (kuten maalanneet vähän seiniä, ostaneet kirppikseltä tänne lisäkalusteita), mutta suurimmat ongelmat olemme jättäneet ”sitten joskus remontissa ratkaistavaksi”.

Ja sen aika on totta tosiaan NYT!

Eniten odotamme kodinhoitohuoneen remontin:

  • ratkaisevan puutteellisten säilytystilojen ongelman (erityisesti lenkki- ja ratsastusvaatteet, koiran tavarat, kuraiset kengät…)
  • korjaavan tämän hetkisen ruman pyykin keruu- ja kuivausjärjestelmän
  • muuttavan kotimme muuhun värimaailmaan täysin sopimattoman värin
  • piilottavan lämminvesivaraajat ja pyykkikoneet kalusteisiin
  • tekevän kodinhoitohuoneestamme kauniin ja käytännöllisen

Kylpyhuone ENNEN

Kylpyhuone ennen

Kylpyhuoneemme on nyt noin 25 vuoden ikäinen. 90-luvun tyylin näkee mielestäni kaikesta: mäntyvanerisesta katosta, kuviollisista korostuslaatoista ja ”turvallisista” värimaailmoista.

7 vuotta sitten muuttaessamme päivitimme tähän huoneeseen vain sadesuihkun; ja tämä ihanuus onkin tuonut varmasti juuri sen ripauksen luksusta, millä olemme tässä huoneessa jaksaneet suihkutella näinkin kauan 😀

Tämä huone kaipaa akuuttia muutosta mm. noiden käytössä todella haastavien suihkuseinien kanssa, jotka kolauttelevat toisiaan ja saunan ovea vasten hankalasti ja ahdistavat jo valmiiksi pientä huonetta entisestään.

Lisäksi niin näppärä kuin tuo lakanapyykki onkin kuivata noissa katonrajassa olevissa naruissa, tuo ne kylpyhuoneeseen ahtauden ja ei-niin-hehkeän labyrintin 😉

Tyttäriemme aloittaessa ratsastuksen vajaa pari vuotta sitten, kohtasi tämä huone myös aikast ällön lantaisen ongelman… Nimittäin heidän tallivaatteensa löysivät ainoan mahdollisen naulakon tuosta kylpyhuoneen nurkasta…….

Tuo todella hienoa spa-tunnelmaa tuo hevosen lanta, vai mitä 😀

Odotamme tämän huoneen kohdalla myös PUHTAUSMUUTOSTA: kuinka ihana saada aivan ihana upouudet laatat, sauma-aineet ja silikonit, ilman mitään ällöjä 25 vuotta vanhoja pinttyneitä likoja!!

Sauna ENNEN

Saunamme on talomme kokoon nähden aivan uskomattoman pieni: vain reipas neljä neliötä!

Se on sinäänsä sääli, että sauna ei meidän kodissamme ole todellakaan mikään varasto: saunomme mielellään useamman kertaa viikossa (riippuen vähän pörssisähkön hinnoista 😉 ).

Saunan pienuuden lisäksi iän myötä punertunut mäntypaneeli ja hyvin perinteikkäät, kuluneet vanhan ajan lauteet eivät ole juuri houkutelleet kutsumaan ystäviämme saunomaan.

Sitä odotammekin eniten saunaremontilta: että se kutsuu kauneudellaan niin meitä kuin ystäviämmekin useammin pehmeisiin löylyihinsä ja lämpöiseen tunnelmaansa rentoutumaan <3

Sneak Peek: miltä meillä näyttää nyt!

Lisää tunnelmia ensimmäisestä remppaviikosta näette viikonloppuna!

Kuulisin todella mielelläni millaisia kodinhoitohuone-, kylpyhuone- ja/tai saunaremontteja te olette tehneet? Laitahan viestiä täällä tai Instassa @elluyellow -tililläni 🙂

Aurinkoterkuin,

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp