Search
Close this search box.

Uusi, upea keltainen kukkakranssini: Voita Minna Junen tunnelmallinen kranssikurssi sinulle ja ystävillesi

Minna June

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Minna Junen kanssa.

Onko poikkeusaika saanut sinutkin satsaamaan spesiaalipaljon kotisi sisustukseen? Stailailemaan huoneita entistä innokkaammin ja ehkä jo toiseen/kolmanteen otteeseen, kun kotona viettää nyt niin paljon aikaa? Niin minutkin.

Entäpä onko tämä pitkä poikkeusaika saanut sinutkin kaipaamaan käsillä tekemistä, uutta harrastusta tai uuden luomisen iloa? Saamaan konkreettisesti jotain kaunista, herkullista tai hyödyllistä aikaan käsillä, jotka muutoin ovat niin jatkuvassa poikkeuksellisessa käytössä käsidesin levittämisessä ja alituisten etäyhteyksien näpyttämisessä? Niin minutkin.

Minna June kukkakranssi

Ihastuin Minna Junen kukkakransseihin joulun alla Tampereen Tallipihan joulupuodissa käydessäni. Minnan taito yhdistellä ja asetella kukkia kransseihin ja koreihin miellytti kovasti silmääni. Lisäksi ilahduin heti Minnan tavasta hyödyntää kierrätettyä materiaalia asetelmissaan.

Nyt minulle tarjoutui mahdollisuus kuulla tarkemmin: millainen nainen onkaan Minna Jussilainen Minna Junen takana? Entäpä miten Minnan luovuudesta ja kädentaidoista voi tänä vuonna nauttia? Ja minkälaisen ihanan keltaisen kranssin hän minulle loihtisikaan!

Minna June

Tunnelmallinen miljöö luovalle työlle ja kukkakursseille Tampereen ydinkeskustassa

Minna June kukkakranssit

Pääsin viime viikonloppuna vierailemaan Minnan kotiin: Tampereen ydinkeskustaan, tunnelmalliseen vanhaan puutaloon. Jo kynnystä ylittäessäni tiesin viihtyväni täällä mainiosti! Minnan leveä hymy ja lämmin tervetulotoivotus loi heti kotoisan tunnelman. Silmäni lepäsi vanhaan taloon erinomaisesti sopivassa sisustuksessa ja vaelteli kaikkialle kauniisti asetelluissa viher- ja kuivakasveissa.

Minna June

Ajatus Minna June -nimisestä, alunperin ideoiden ehkäpä kukkakauppa&kahvila -yrityksestä, sai alkunsa Minnan ja hänen siskonsa Portugalin matkalla loppukesänä 2017. Pitkä bussimatka Lissabonin lentokentältä lomakohteeseen oli vihdoin tulossa päätökseen. Bussi kaarteli portugalilaisen pienen kylän kujia, auringonlaskun värjätessä valkoiset matalat talot upein värein.

”Silloin tunsin, että alanvaihdolle olisi juuri nyt oikea aika. Kaivoin kalenterin laukustani ja kirjoitin ensimmäistä kertaa Minna June yritykseni nimen sen sivun nurkkaan. Se muodostui Jussilainen-sukunimestäni ja siitä, että olen kesäkuun tyttö.

Pian Suomeen saavuttuamme suoritinkin kolmen viikon kukkasidonnan peruskurssin ja jatkoin siitä puutarhurin opintoihin.”

Minna June
Minna June

Unelmissa kalenteri täynnä ihania kranssikursseja

Minna June

Minna nauttii monenlaisista kukka- ja puutarhajutuista, DIY-puuhailusta ja näiden yhdistämisestä nättiin sisustukseen. Eniten hän innostuu ideoimisesta ja ohjaamisesta. Siksi hänen unelmissaan onkin kalenteri, jonka saa suunnitella itse sopivan täyteen erilaisia teemaan liittyviä kursseja. Myös omien mallien luominen askartelulehtiin on Minnan haaveissa.

”Mä haluun saada ihmiset oivaltamaan, mistä ne innostuu! Käsillä tekemisen merkitys on niin suuri meille. On upeeta nähdä, miten tekijä uppotuu tekemiseensä ja selvästi arjen ajatukset saavat odottaa, kun käsissä syntyy jotain juuri itsensä näköistä.”

Minna June
Minna June

Alkuvuoden aikana Minna onkin aloittanut pitämään kranssikursseja pienille, 3-5 ystävän porukoille. Kurssit pidetään turvallisesti ja vastuullisesti Minnan tunnelmallisessa olohuoneessa, kakluunin lämmittäessä (heti kattoremontin valmistuttua! Siihen saakka siellä luovat tunnelmaa suuret, kauniit kynttilät 🙂 ).

Kurssit ovat hinnaltaan 40 €/hlö, sisältäen ohjauksen ja materiaalit.

Kurssit soveltuvat erinomaisesti esimerkiksi:

  • Ystäväporukan illanviettoon
  • Polttariporukalle
  • Babyshowereihin
  • Pikkujouluihin
  • Tyky-toimintaan
  • Lasten synttärikutsuille
  • Aikuinen- ja lapsi-porukalle
Minna June

Ihaillessani auringon keltaisen kranssin muotoutumista Minnan taitavissa käsissä, aloin unelmoimaan noista synttärikutsuista. Etenkin syyskuussa 9 vuotta täyttävälle neitosellemme sellainen synttärivietto olisi kyllä unelmien täyttymys. Tehtäisiin vaikka kukkaseppeleet kaikille tyttösille loppukesän niityiltä yhdessä poimituista kukista… <3

Itsekin kaipaisin kyllä juuri tällaista yhdessä tekemistä ystävieni kanssa. Tiiminikin naisille tämä olisi varmasti aikamoinen elämys! Ja voi miten äitini nauttisi tällaisesta: äiti-tytär-treffit siskojeni ja kälyni kanssa kesälle?

Minna June

”Kranssi on ihana siitä, että siinä sä et vaan voi epäonnistua! Ja korostan aina kurssilaisille, että ei se tuotos ole niinkään se tärkein. Ihaninta on, että jokainen kurssilainen saa tehdä juuri oman näköisensä matkan kurssin aikana.”


Voita kranssikurssi sinulle ja 2-3 ystävällesi!

Minna June

Nyt sinä voit voittaa kranssikurssin itsellesi ja 2-3 ystävällesi! Saatte nauttia veloituksetta kurssista Minnan lämpimässä ohjauksessa ja hänen tunnelmallisessa puutalossaan Tampereen sydämessä. Voittaja saa sovitella Minnan kanssa parhaimman ajankohdan kranssikurssille kevät-kesän 2021 aikana.

Osallistu arvontaan seuraamalla Minnan ihanaa Instagram-tiliä ja kommentoimalla tähän blogitekstiin, keiden kanssa haluaisit tälle ihanalle kurssille <3 Voit tuplata voittomahdollisuutesi Instagram-tililläni ja toki halutessasi seuraa minuakin IG:n puolella 🙂 Siellä tulet näkemään huomenna, sunnuntaina, myös mainion Reels-videon siitä, kun Minna teki tämän minun aurinkoisen kranssini <3

Arvonta suoritetaan maanantaina 1.3.2021 klo 21 ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Onnea arvontaan!

Lämpimät suositukseni Minnan upeille kursseille!


Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp