Search
Close this search box.

Mistä löysimme parhaan mahdollisen turvan kodillemme?

Elluyellow koti

Mistä löysimme parhaan mahdollisen turvan kodillemme? LähiTapiola Pirkanmaan kotivakuutukset

Tehty kaupallisessa yhteistyössä LähiTapiola Pirkanmaan kanssa.

Kerroin keväällä @elluyellow -instagramtililläni teille toistuvasta painajaisestani. Siitä, jossa joudumme syystä tai toisesta menettämään tämän unelmakotimme.

Niin ikäviä kuin nämä painajaiset ovatkin olleet, oon huomannut niissä monia tärkeitä kultareunuksia. Ne kerron teille tässä jutussa.

Lisäksi kerron teille kokemuksistamme LähiTapiola Pirkanmaan palveluista ja miksi me päädyimme vaihtamaan asiakkuutemme heille. Kuulet lopuksi myös LähiTapiolan tarjoamasta kodin irtaimistovakuutuksesta, jonka uudet asiakkaat saavat nyt syyskuun ajan vuodeksi vielä hienolla alennuksella.


Kultareunukset painajaisista, joissa joudumme menettämään tämän unelmakotimme

Herääminen toistuvasti painajaiseen, jossa menettää jotain itselle tosi rakasta, ei tunnu hyvältä. Painajaiset kotimme menettämisestä on kuitenkin opettanut mua mm:

1.Tuntemaan yhä isompaa iloa ja kiitollisuutta jokaisesta päivästämme täällä.

Muistamaan, että tämä ei ole itsestäänselvyys millään mittakaavalla. Olemaan kiitollinen, mitä on saanut ja pohtimaan, miten voi omasta paljostaan antaa myös muille.

2. Nauttimaan enemmän arkisista hetkistä.

Heräämisestä omasta pehmeästä sängystä, syömisestä perheen kanssa tuvassa tai kahvittelusta rauhassa laiturilla…

3. Suhtautumaan ”pakollisiin pahoihin”, kuten rikkaruohoihin, jopa naurettavan paljon positiivisemmin.

Kiitollisuus on siitä jännä tunne, että se saa katsomaan maailmaa kyllä pinkkien sydänlasien läpi: rikkaruohon nyppimisestäkin tulee – ainakin silloin tällöin! – merkityksellistä ja tärkeää, kun näin saa hoitaa omaa rakasta kotiaan.

4. Varautumaan parhaamme mukaan ennakkoon yllättäviin ikäviin tilanteisiin, jotka eivät ole meidän omissa käsissämme.

Tämän viimeisen kohdan ennakoimiseen sain avukseni nyt alkusyksystä LähiTapiola Pirkanmaan lämminsydämiset ammattilaiset ja siitä pääsette lukemaan seuraavaksi 🙂


Kokemuksemme LähiTapiola Pirkanmaan palveluista ja kotivakuutuksista

Tulipalo, luonnonilmiö, varkaus ja vahingonteko, vuoto… Ikäviä listojahan nämä ovat. Eikä tällaisia koskaan todellakaan toivo osuvansa oman kodin kohdalle – eikä kenenkään toisenkaan tietenkään…

Oman rakkaan kotimme vakuuttaminen näiden varalle onkin minulle tärkeää ja lähellä sydäntä.

Tähän tärkeään teemaan oli ilo saada sydämellistä asiakaspalvelua ja apua, joka tuntui kaikella lailla olevan samalla puolella kanssamme.

LähiTapiola Pirkanmaan ystävällisen ammattilaisen kanssa kävimme puhelimitse läpi tarkemmat tiedot kodistamme: kuten rakennusvuoden, neliömäärän, lämmitysmuodon… Listasimme muut rakennukset ja pohdimme irtaimiston arvoa.

Henkilökohtaisesti pidän siitä, että jokaista oman kodin laitetta, esinettä tai kuppia ei tarvitse listata tai arvottaa. Riittää että asunnosta annetut tiedot, kuten pinta-ala, ovat oikeat – laskelmia voidaan tehdä sen mukaan.

Pidän myös siitä, että saimme pohdintamme tueksi muutaman eri vaihtoehdon. Kotivakuutuksen kohdalla vaihtoehtoja oli esimerkiksi Laaja Plus, Laaja, Perus ja Suppea: näistä pyysimme tarjoukset kahdesta vertailtavaksi ja valitsimme sitten meidän tarpeisiimme parhaimman.

Me saimme erinomaisen tarjouksen oman kotimme turvaksi tästä eteenpäin ja siirsimmekin huolellisten pohdintojen jälkeen kotivakuutuksemme LähiTapiola Pirkanmaan hellään hoivaan.


LähiTapiolalta kotivakuutus erinomaisella tarjouksella nyt syyskuussa!

Mikäli sinullakin olisi aika kilpailuttaa kotivakuutus, suosittelen lämpimästi keskustelemaan asiasta LähiTapiola Pirkanmaan ammattilaisten kanssa ja pyytämään heiltä tarjous sinun kodillesi parhaasta turvasta <3 Syyskuun ajan Lähitapiola tarjoaa uusille asiakkaille -30% alennusta verkkokaupan kautta hankitusta kodin irtaimistovakuutuksesta.Nautihan sinäkin hetkistä omassa kodissasi <3

Ihanaa syyskuun starttia toivottaen,

Ellu


Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp