Search
Close this search box.

Lämpimästi tervetuloa uusille, entistäkin keltaisemmille nettisivuilleni!

Elluyellow keltaisessa keittiössä

HIPHEI! 🙂 Uusi vuosi 2024! Uusi, entistäkin keltaisempi brändi-ilme! Uudet, valovuoden kehittyneet nettisivut!

Kun kesäkuussa 2022 aloitin 100% yrittäjänä tiesin, että PIAN tarvitsen:

  • oikean logon – itse räpeltämäni valokuvan sijaan
  • yhtenäisen brändi-ilmeen – kaikenlaisten keltaisten sävyjen ja riemunkirjavien fonttien sijaan
  • uudet nettisivut – itse säveltämieni blogipohjien sijaan

No: puolitoista vuotta se otti! Mutta juuri nyt tuntui, että sille oli oikea aika.

Tässä jutussa esittelen teille, mitä kaikkea näiltä täysin uudistuneilta sivuilta löydätte 🙂

Suomen keltaisin sisustus-, lifestyle- ja hyvinvointiblogi

Kaipaatko inspiraatiota värikkääseen kierrätyssisustukseen? Haluatko löytää uusia ihania kotimaanmatkailun kohteita? Tai ehkä olet kiinnostunut kehon ja mielen joustavasta hyvinvoinnista?

Siinä tapauksessa sisustus-, lifestyle- ja hyvinvointiblogini on juuri sinua varten 🙂

Klikkaamalla sisustus-osion juttuihin, pääset virtuaalisesti kylään meidän 1930-luvulla rakennettuun ja vuosituhannen vaihteessa peruskorjattuun kotiimme. Kotimme on täynnä retroa ja vintagea, värien ilotulitusta ja keltaisia kirppislöytöjä, 50-, 60- ja 70-lukua!

Keltainen keittiö
Elluyellow Valkeakoskella Mokkapirtissä

Lifestyle-osiosta löydät kotimaamme timanttikohteita ja parhaat vinkit kotimaanmatkailuun. Joka kesä lifestyleblogini valtaa nimittäin Suomen suven suloisimmat -kesäsarjani, jonka viides kesä koittaa kesällä 2024. Matkaa kanssamme lähelle ja kauas: ihastu Tampereen seudun timantteihin ja kaukaisempiin helmiin!

Hyvinvointi-osio taas on täynnä herkullisia reseptejä, joustavan keho- ja ruokasuhteen ajatuksia sekä hyvinvointikeskeistä painonhallintaa. Kokonaisvaltaista ja joustavaa hyvinvointia kulta-keltaisella keskitiellä.

Seuraathan muuten jo @elluyellow -piristystiliäni Instagramin puolella?

Suomen keltaisinta vaikuttajamarkkinointia yrityksille ja kotimaanmatkailun toimijoille

@elluyellow -instagramtilini keltaisia polkuja seuraa jo noin 16 000 silmäparia. Minulla on jo vuosien kokemus hyviksi kokemieni tuotteiden ja palveluiden markkinoinnista somekanavieni seuraajille ja blogini aktiivisille lukijoille.

Yhteistyökumppaneitani ovat olleet mm. monenlaiset kodin sisustuksen parissa toimivat yritykset, kotimaiset matkailutoimijat ja vastuullista elämäntapaa korostavat yritykset. Vahvuutenani vaikuttajana on iloisilla väreillä ja aidolla positiivisuudella erottuva sisältö sekä energinen ja asiantunteva ote yhteistöihin. 

Suunnitellaanko teillekin aurinkoinen kaupallinen yhteistyö yhdessä?

Keskustelevat tyhy-hetket ja piristivät puhekeikat monenlaisille yleisöille

Tämän päivän työelämässä on mielestäni tärkeä keskustella mm. työstä irrottautumisen taidoista, työmäärän kohtuullistamisen keinoista sekä kehon ja mielen palautumista tukevista elementeistä. 

Tarjoan työyhteisöille hyvinvointihetkiä, joissa tutkittuun tietoon pohjautuvuus, voimavaralähtöisyys ja tulevaisuuden toivo ovat keskiössä. Tuokiot ovat keskustelevia ja ne herättelevät osallistujia pohtimaan hyvinvointiteemoja heidän omassa arjessaan.

Lisäksi pidän mielelläni räätälöityjä ja piristäviä puhekeikkoja.

”Jos haluat korkealle, aloita alhaalta. Jos haluat kauas, aloita läheltä.”

Seuraathan jo @elluyellow_wellbeing -hyvinvointitiliäni Instagramin puolella?

Herättelevät Miten menee? -hyvinvointihetkeni nuorille

Aikamme nuoret kasvavat hyvin ulkonäkö- ja selfiekeskeisessä maailmassa, jossa ihannoidaan tehokkuutta, hoikkuutta ja täydellisiä elämäntapoja. Somea aktiivisesti selailemalla nuoret saavat herkästi hyvin vinoutuneen kuvan siitä, millainen menestyvä ja hyvinvoiva nuori on.

Miten menee? -hyvinvointihetkessä kerron nuorille oman tarinan nuoruudestani, jolloin itse olin hukassa terveyteni ja hyvinvointini kanssa. Hyvinvointihetkessä käsittelen nuorten kanssa keskustellen 10 elementtiä, joiden tutkitusti tiedetään aidosti, lempeästi ja joustavasti edistävän nuorten kokonaisvaltaista hyvinvointia.

Voimaannuttavat Elämäntapamuutos 2.0 -valmennukseni

Dieetit, kuurit ja kieltolistat voivat tuntua ainoilta tavoilta saavuttaa hyvinvoiva arki. Tiesitkö esimerkiksi, että jopa 95% naisista kertoo laihduttaneen elämässään – ja kuitenkin vain noin 5% laihdutuskuureista tiedetään olevan onnistuneita pitkällä aikavälillä? Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin kartta rakentuukin dieettien sijaan mm.  joustavuudestamonipuolisuudesta ja armollisuudesta.

Elämäntapamuutos 2.0 -ryhmä- ja yksilövalmennuksissa löydetään yhdessä aidosti kehosi ja mielesi hyvinvointia edistävä arki. Olen rinnalla kulkija koko matkasi ajan.

KIITOS kun olet täällä sivuillani – toivon todella, että viihdyt nyt ja tulet tänne ammentamaan aurinkoenergiaa toistekin!

Kuulisin todella mielelläni mielipiteenne sivuistani: otahan yhteyttä ja kerro palautteesi 🙂

Aurinkoterkuin,

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp