Search
Close this search box.

Yltäkylläinen piknikbrunssi sydämellisesti tarjoiltuna: Café Hinttala

Elluyellow vierailemassa Cafe Hinttalassa, paljon herkullisia brunsin aineksia pöydässä.
Elluyellow vierailemassa Cafe Hinttalassa, paljon herkullisia brunsin aineksia pöydässä.
Elluyellow Suomen suven suloisimmat keltainen emalipannu täynnä kukkia.
Kesän 2020 ajan blogissani nautitaan kotimaamme kesästä Suomen suven suloisimmat-sarjalla.

Kolme vuotta sitten, hyvin pian muutettuamme Nokialle, kyselin Facebookissa parhaita kahvilavinkkejä kavereiltani. ”Hinttalan kahvila on legendaarinen, viime vuosina vain parantunut. Tykkäät varmasti!”, vastasi eräs seutulainen.

Hän oli valitettavasti väärässä.

En tykännyt.

Rakastuin.

Elluyellow vierailemassa kahvila Hinttalassa, näkymä ulkoa.

Rakkautemme Café Hinttalaan

Puitteet ja miljöö Café Hinttalalle ovat upeat. Kahvila toimii 1800-luvulla valmistuneessa museorakennuksessa, Nokian kirkon kupeessa. Matka Tampereelta tähän taittuu autolla noin 20 minuutissa, junallakin about puolessa tunnissa.

Käynnit Hinttalassa ovat aina saaneet minut hymyilemään. Upea vanhan ajan tunnelma saa hymyn huulilleni, mutta Hinttalan ladyjen aito, sydämellinen ja ystävällinen asiakaspalvelu saa hymyn kumpuamaan sydämestäni saakka. Nämä pienen perheyrityksen naiset hoitavat kahvilaansa rakkaudella, ilolla ja intohimolla.

Elluyellow:n tytöt Cafe hinttalassa

Myös tyttäreni rakastavat käyntejämme Hinttalassa. Omistajat ja kassaneitoset kohtaavat heidät todella lämpimästi ja ihanan ikätasoisesti. Tälläkin käynnillä tyttäreni kertoivat heille heti kaikki kuulumisensa syksyllä koittavasta esikoulusta eilisiin mummolakäynteihin <3

Piknikbrunssilla

Viime viikonloppuna pääsimme iloksemme testaamaan Café Hinttalan täksi kesäksi uudistaman piknikbrunssin. Vaikka syynä uudistukselle onkin toki poikkeustila, jo idea kuulosti muutenkin tosi kesäiseltä ja toimivalta: meille asiakkaille annetaan valmiiksi herkuilla täytetyt korit mukaamme ja saamme nauttia ne joko Hinttalan ihanissa tiloissa, kahvilan kauniilla pihalla tai jopa läheisellä mahtavalla uimarannalla!

Elluyellow Hinttalan kahvilassa vierailulla, tyttö avaa rasiaa.

”Penkokaa, sehän on parasta! Hyvää ruokahalua!”

Petra, Café Hinttala

Petra oli niiiiin oikeassa: ai että, miten hauskaa oli niin lapsilla kuin aikuisillakin kurkistaa rasioihin, pusseihin ja purnukoihin! 🙂

Elluyellow:n tytöt kurkistavat sämpyläpussiin kahvila Hinttalassa

Ja mitä kaikkea löysimmekään!?! NAM!!!!

Elluyellow vierailemassa Kahvila Hinttalan brunssilla, paljon herkkuja pöydässä.

Café Hinttalan lauantaisin ja sunnuntaisin klo 10.30-14.00 tarjoiltava brunssi sisältää (erityisruokavaliot huomioidaan heti korin tilauksessa):

 • Vihersalaattia
 • Lohi-perunasalaattia
 • Broilericouscoussalaattia
 • Lihapullia
 • Kananmunia
 • Leipää ja voita
 • Leikkeleitä ja juustoa
 • Feta-parsapiirakkaa
 • Jogurttia ja hilloa
 • Hedelmäsalaattia
 • Vispipuuroa
 • Juustokakkua
 • Pienen makean palan (JES, meillä se oli suklaakakku!)
 • Kahvia/teetä
 • Tuoremehua

Hinta on aikuisilta 17 €/hlö ja lapset 3-14v 1€/ikävuosi. Todellakin hinta-laatusuhde kohdallaan!

Tyttöjemme lemppareita olivat höyryävän herkulliset lihapullat, taivaallisen tuoreet sämpylät sekä silkkinen suklaakakku.

Me aikuiset nautimme fetaparsapiirakasta, todella runsaasti broileria sisältävästä couscous-salaatista sekä ihanan vadelmaisesta juustokakusta.

Elluyellow tytär ja vadelma juustokakku

Suloisin esillepano oli ehdottomasti vispipuurolla!

Nautimme suolaiset herkut Hinttalan tunnelmallisissa sisätiloissa. Makeat siirryimme herkuttelemaan ulos, auringon tultua suloisesti lämmittämään.

Elluyellow vierailulla Cafe Hinttalassa

Kahvilan muut ihanat herkut

Mikäli poikkeat kesällä Nokialla joskus muulloin kuin viikonloppuisin, suosittelen lämpimästi nauttimaan Café Hinttalan keitto- ja salaattilounaista taikka vitriinin herkuista.

Meidän perheen ehdoton lemppari on tämä vaniljakierrepulla! Taivaallisen karamellisoitunutta ja juuri täydellinen sitko 🙂

Elluyellow kahvila Hinttalan pullat

Lähtiessäsi voit vielä ostella kahvilasta tai alueen puodeista ihania tuliaisia itsellesi tai kesäkohteiden rakkaillesi!

Elluyellow tytär ja kukat

Café Hinttala palvelee ti-pe klo 10-18 ja la-su klo 10-15. Osoite naviin: Nokianvaltatie 5. Seuraa Hinttalan ajankohtaisia kuulumisia myös Facebookissa ja Instagramissa.

Suosittelen mitä lämpimimmin kesävierailua Café Hinttalassa, mikäli sinäkin haluat kesällä nauttia upeasta vanhan ajan miljööstä, erinomaisista herkuista ja sydämellisestä palvelusta.

Elluyellow Cafe Hinttalassa

Iloa ja aurinkoa!

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp