Search
Close this search box.

Värikäs ja tunnelmallinen putiikki täynnä laadukasta luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita: Ekokauppa Oranssi Orava

Elluyellow Oranssi Oravassa

Värikäs putiikki täynnä laadukasta ja kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita Vantaan Korsossa: Ekokauppa Oranssi Orava

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Ekokauppa Oranssin Oravan kanssa.

Olen seurannut Ekokauppa Oranssin Oravan Erikan ihanan värikästä meininkiä Instagramissa jo pitkään. Erityisesti olen ihaillut hänen putiikkinsa hurmaavaa kierrätyssisustusta sekä monipuolisten luonnonkosmetiikkatuotteiden tarjontaa ja kaunista esillepanoa.

Nyt olikin huippua päästä vihdoin visiitille Ekokauppa Oranssiin Oravaan Vantaan Korsoon osana Suomen suven suloisimmat -kotimaanmatkailun kesäsarjani loppukiriä 🙂

Tässä jutussa sinulle selviää:

  • Millaisessa kauniissa talossa erinomaisten kulkuyhteyksien varrella Oranssi Orava sijaitsee?
  • Mitä kaikkea ekologista ja tarpeellista löydät arkeesi Oranssin Oravan putiikista ja verkkokaupasta?
  • Mitä keltaisia ihanuuksia pääsi minun testaukseen tällä kertaa?

Ekokaupan tunnelmallinen sijainti Vantaan Korson vanhan aseman kupeessa

Pitkän perhelomailupainotteisen kesän jälkeen päätin tarjota itselleni jotain luksusta: lähteä tähän yksin reissuun junalla 🙂

Oranssi Orava sijaitsee nimittäin erinomaisten kulkuyhteyksien varrella, Korson vanhan asemarakennuksen vieressä, joten junan valinta kulkuvälineeksi on erinomainen valinta.

Yllätyin matkan nopeudesta: Tampereelta Korson asemalle reissasi nimittäin vain reilussa puolessatoista tunnissa! Vaihto Tikkurilassa K-lähijunaan, pari asemaväliä matkustusta ja oltiin jo perillä.

Vantaan Korsossa olin tätä vierailua ennen käynyt vain opiskeluaikojen ystäväni asunnossa ja kieltämättä kuvani Korsosta oli vain kerrostalometsä…. 😀

Nyt oli aika hypätä kauniiseen vanhanajan kuplaan noiden kerrostalojen keskelle!

Oranssin Oravan kauniin vanhan puutalorakennuksen näkee jo asemalta, joten suunnistaminen sinne oli superhelppoa. Ja siellä aurinkoinen Erika olikin jo puuportailla vastassa: juuri niin sydämellisen putiikin omistajan elkein kuin olin Instagramista päätellytkin <3

Elluyellow Oranssissa Oravassa

Värikäs ja tunnelmallinen ekoputiikki hemmottelee kaikkia aisteja

Elluyellow Oranssissa Oravassa

Sisään tullessani huokaisin ihastuksesta! Vastaan tulvahti niin pirteän väri-iloittelun kimara, lautalattioiden tunnelmallinen narina kuin viereisen Cafe Unelman hurmaava korvapuustituoksukin. Oli vaikeuksia päättää, minkä aistin nautintoihin ensin keskittyisikään.

Siksipä pysähdyin vain hymyilemään 🙂

Elluyellow Oranssissa Oravassa

Kirppislöytölipastot ja tuunatut hyllyt notkuivat värikkäitä purkkeja ja purnukoita. Tarjolla oli niin minulle tuttua kuin aivan uuttakin luonnonkosmetiikkaa ja pesuaineita.

Kaikki tuotteet oli aseteltu kauniisti esille ja kokonaisuuden viimeistelivät lasimaljakoissa tunnelmaa tuovat valtavat auringonkukat ja herkät luonnonkukat.

”Olen ollut ekokauppias vuodesta 2016 lähtien ja tähän kauniiseen puutaloon perustin putiikkini vuonna 2018. Kotimaista luonnonkosmetiikkaa ja ekopesuaineita oli tarjolla tuolloin paljon pienemmässä mittakaavassa kuin nyt.”

Ekokauppias Erika
Elluyellow Oranssi Orava ekokaupassa

Oranssista Oravasta löytyy valtavasti kotimaista luonnonkosmetiikkaa, mutta Erika on valinnut joukkoon myös muutamia ulkomaalaisten valmistajien tuotteita, joista hänellä tai hänen asiakkaillaan on erityisen hyviä kokemuksia. Moni tuotteista on vegaaninen, mutta luonnonkosmetiikan huipputuotteita löytyy myös esimerkiksi vuohenmaidosta valmistettuna.

Luonnonkosmetiikan ja ekopesuaineiden lisäksi hyllyistä löytyy teemaan sopivaa ja tarpeellista pientavaraa, kuten kestopulloja pesuaineille ja upeita kuparisia vesipulloja.

Elluyellow Oranssi Oravan luonnonkosmetiikkatuotteet

”Kuuntelen tarkkaan asiakkaitteni toiveita ja tilaan mielelläni putiikkiini vaikka yksittäisiäkin tuotteita, joita he toivovat.”

Ekokauppias Erika
Elluyellow Oranssi Oravassa ja kotimainen luonnonkosmetiikka

Asiantuntevaa asiakaspalvelua itselle sopivimman luonnonkosmetiikan valintaan

Elluyellow Oranssi Orava ekokaupassa

Myönnän olevani ”myöhäisherännäinen” luonnonkosmetiikan suhteen. Vasta viimeisen parin vuoden aikana olen ymmärtänyt, kuinka hyvin luonnonkosmetiikkatuotteiden valinta istuukaan minun arvomaailmaani.

Vaikka olen suosinut kierrätyssisustusta, vastuullisuutta, eettisyyttä ja ekologisuutta kodissani jo vuosikymmenten ajan, olen kehooni lätrännyt ties minkälaisia halpismömmöjä ja kemikaalicocktaileja markettien alehyllyistä…

Olenkin kokenut ensiarvoisen tärkeänä saamani asiakaspalvelun luonnonkosmetiikkatuotteita hankkiessani. Olen muutamankin kerran pettynyt, kun tuotteista on annettu epäluonnollisen ylistävä kuva ja tuotteet on nähty ihan jokaiselle sopivana.

Elluyellow Oranssi Orava ekokaupassa

Erikan ammattitaitoinen asiakaspalvelu miellytti minua kovasti! Niin minä kuin vierailuni aikana käyneet asiakkaat saimme aitoa, osaavaa ja realistista tietoa siitä, mitkä tuotteet olisivat meille parhaimpia.

Erika onkin valinnut putiikkiinsa ihailtavan monipuolisen kattauksen luonnonkosmetiikkaa monenlaisten asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin. Arvostan paljon myös sitä, kuinka monen tuotemerkin valmistajan Erika tuntee nimeltä ja merkkien valmistuskaupungit hän luettelee kuin vettä vain.

Tuntuu kovin merkitykselliseltä esimerkiksi pestä käteni jatkossa saippualla, jonka on valmistanut minulle käsin äiti ja tytär Turussa <3


Keltaiset kotiintuliaiset ja uutta luonnonkosmetiikkaa testaukseen

Sain Oranssista Oravasta kotiin testattavakseni ihania tuotteita.

Hyllyjen tuotteita hypistellessämme ja kehoni tarpeita Erikan kanssa miettiessämme päädyimme värikkäisiin pienyrittäjien valmistamiin tuotteisiin:

  • Kaurilan Saunan Aurinkoinen Appelsiini vartalovoi hellimään auringon ruskettamaa ja kesän kuivattamaa ihoani: valmistettu Helsingissä
  • Salmen Suopa käsintehtyyn suolasaippuaan, jotta arjen taas alettua perheemme herkät kädet pysyvät varmasti hellästi puhtaina: valmistettu Turussa
  • Cattecon kauniin keltaiseen, ravitsevaan ja hoitavaan Sade Hoitoainepalaan hemmottelemaan kesän kuivattamia hiuslatvojani: valmistettu Nurmijärvellä
  • Punaisen Ruukun valmistamaan lämpimän keltaiseen ja kauniin pitsikuvioiseen saippua-asettiin: valmistettu meillä Nokialla

Jo ensimmäisellä kokeilulla tykkäsin tuotteista valtavasti.

Suihkussa Cattecon keltaisen hoitoainepalan kanssa käytin Erikan vinkkiä ja pehmitin sitä veden alla reippaammin ennen ensimmäistä käyttöä. Näin sitä irtosi paljon paremmin kuivien latvojeni pehmennykseksi ja lopputulos oli todella ihana.

Tämä hoitoainepala on täysin tuoksuton, joten sopii vahvoja tuoksuja välttelevälle.

Salmen Suovan suolasaippuan tuoksu taas oli mahtavan vahvan trooppinen ja palan haistelu tuntui kiillottavan ekologista sädekehääni 😀 Suolasaippuan sisältämä merisuola kuori lempeästi ihoa ja teki koko vartaloni kyllä taivaallisen silkkiseksi.

Enpä siis taidakaan siirtää saippuaa käsienpesualtaan viereen, vaan sinne se jäi Punaisen Ruukun kauniille saippua-asetille kylpyhuoneeseen: hemmottelen sillä viikonloppuisin sittenkin koko vartaloani <3

Kaurilan saunan vartalovoin tuoksu oli lempeän sitruksinen: sitä keholle sivellessä tuntui kuin sitruunaiseen juustokakkuun olisi sukeltanut <3 Vartalovoi toi kuoritulle iholle ihanan kostean ja kimmoisan tunteen. Erityisen erinomainen varmasti yötä vasten vartalon ihoa kosteuttamaan.

”Toiveeni on, että erityisesti kuluttajat, jotka haluavat suosia pienyrittäjien valmistamaa kotimaista luonnonkosmetiikkaa, tuntisivat Oranssin Oravan tuotteet, putiikin ja verkkokaupan.”

Ekokauppias Erika
Elluyellow Oranssissa Oravassa

Oranssin Oravan naapureina ovat hurmaava Korson Aseman puoti, josta löydät mm. monenlaista paperi- ja käsityötavaraa sekä tunnelmallinen Café Unelma, jossa nautit herkulliset kahvihetket ostostesi lomassa.

Lämpimät suositukseni, tänne tekee mieli asettua ihan kodiksikin 🙂
Aurinkoisin elokuisin terkuin,

Ellu


Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp