Search
Close this search box.

Tämä keltainen emäntä ja Suomen keltaisin koti piristämässä monessa mediassa: bongasitko uusimman jutun Ylen sivuilla?

Elluyellow keltainen koti, Elisa Luomaranta Ylen sivuilla

Kuva: Sanni Isomäki, YLE

Keltainen kotimme ja mun keltainen elämäntapani @elluyellow -instagramtililläni ovat ilokseni herättäneet kiinnostusta monissa toimittajissa 🙂

Mun mielestä onkin mahtavaa, miten kuvat keltaisesta kodistamme voivat tuoda pienen piristysruiskeen monesti mustanpuhuvankin uutisoinnin keskelle. Niin sosiaalisen kuin perinteisemmänkin median syötteessä.

Tämä maailman aika ja vuodenaika tarvitsevat todellakin spesiaaliannoksen keltaista piristysenergiaa!

Kuva: Sanni Isomäki, YLE

Viimeisimmäksi mua ja kotiamme kävi kuvailemassa ja jututtamassa taitava Sanni Isomäki, Yle Tampereen editoiva toimittaja.

Bongasitko tämän upean keltaisen, hauskasti stoori-tyylillä tehdyn jutun jo Ylen sivuilla? Vitsit miten upeita kuvia Sanni meiltä ja musta napsikaan 🙂

Tässä muutama makupala:

Kuva: Sanni Isomäki, YLE
Kuva: Sanni Isomäki, YLE
Kuva: Sanni Isomäki, YLE

Eikös olekin aika piristäviä? 🙂

Jutussa nousi myös kauniisti työni yrittäjänä, hymyn ja hyvinvoinnin tuottajana. Suomen keltaisimpana somevaikuttajana ja joustavan hyvinvoinnin asiantuntijana.

Ootko esimerkiksi bongannut piristävät työhyvinvointiluentoni yrityksille ja organisaatioille? Herättelevät Miten menee? -hyvinvointihetket nuorille? Voimaannuttavat Elämäntapamuutos 2.0 -ryhmävalmennukseni pysyvää ja joustavaa elämäntapamuutosta toivoville?

Kuva: Sanni Isomäki, YLE

Keltaisen kotimme ja elämäntapani medianäkyvyys muissa lehdissä

Kuva: Riina Peuhu, Kotivinkki

Lisäksi meidän kevään 2022 keittiöremonttimme jälkeen keltainen keittiömme on komeillut ilokseni useammankin sisustuslehdessä – ja jopa niiden kannessa!

Hetimiten remontin jälkeen pääsin istumaan tiskipöydällemme niin Aamulehden kuin Helsingin Sanomienkin Koti-liitteiden kansiin touko-kesäkuussa 2022 😀

Viime syksyn piristävän jutun minusta ja kodistani teki Iltalehti (10/2022). Ihanan talvisia tunnelmia kodistamme näkyi Unelmien Talo & Koti -lehdessä helmikuussa 2023.

Remppajutun kera ennen-jälkeen kuvien keittiöstämme teki Meidän talo huhtikuussa 2023.

Jo ennen keittiöremppaa keltainen tupamme on komeillut mm. Ilta-Sanomien (2020) ja useammankin kerran paikallislehtemme Nokian Uutisten sivuilla (2020-2023).

Kotivinkissä taas oli tammikuussa 2023 aivan ihana juttu omasta kehosuhteestani ja ajatuksistani joustavasta hyvinvoinnista. Näitä ajatuksiani ja tarinani nuoruudesta syömishäiriön rajoilta voit lukea myös hyvinvointiblogini puolelta.

Kuva Riina Peuhu, Kotivinkki.

Oletkos bongannut jonkun jutun näistä? Toivottavasti ainakin Ylen uusimman ja sait sen myötä pienen piristysannoksen keltaista energiaa tähän harmaaseen marraskuuhun <3 Ainakin meillä tämä viikonloppu on ollut överisateinen……. 😀

Muistathan seurata keltaista piristystiliäni myös Instagramissa? 🙂

Aurinkoterkuin,

Ellu

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp