Search
Close this search box.

Helmikuun söpöin kirppislöytö ja lastenhuoneen värikästä kierrätyssisustusta

Keltainen ja värikäs lastenhuone
Keltainen ja värikäs lastenhuone

Helmikuun söpöin kirppislöytö oli ehdottomasti tämä 100 vuotta vanha puinen sänky <3

Ekaluokkalainen kuopusmimmimme oli nimittäin taas viime aikoina venahtanut pituutta niin paljon, että pitkään palvellut Niemen keltainen retrosänky alkoi eittämättä jäädä pieneksi. Miten nämä lapsukaiset kasvavat niin kauhiaa vauhtia, vaikka juuri ne pinnasänkyyn ensi kertaa laskettiin…? <3

Elluyellow ja Frenchic kalkkimaalit

Tämän uuden valkoisen kaunottaren löysin vähän vahingossa Instagramia selaillessani. Paikallisen ihanuuskirpputorin, Vintiikin, tilin postaus pysäytti: ah, mikä sänky! Täydellinen twistaus Disneyn prinsessasänkyä ja 1900-luvun talonpoikaissänkyä.

Nopea mittojen kysely. Alustava varaus. Ja viikonloppuna katsastamaan sänky tärkeimmän tuomarin kanssa.

Heti hyväksytty! Ja kaupat tuli 🙂

Saimme sängyn ihanasti kotiinkuljetettuna ja sitten alkoikin sisustus: jes 🙂

Sänky sai päälleen kelta-viher-oranssikukallisen täkin ja kotimme suloisimmat neulotut tyynyt. Yöpöydäksi pääsi keltainen tuoli (kirppislöytö muuten Vintiikistä myös muutaman vuoden takaa) ja viereen värikäs räsymatto. Verhoksi neito valitsi vihreän Lokki-verhon, joka on kirppislöytö jo ainakin vuosikymmenen takaa.

Lastenhuoneen värikäs sisustus ja retrotyyli

Seinää komistaa yksi lemppari taulukokoelmamme: kirppislöytökehykset, joihin asettelin Tapettitehtaan ihanien tapettien näytepalat. Nuo näytepalat tilattiin tähän kotiin muuttaessamme, kun tuumasimme mm. tämän huoneen tapettivalintaa. Päädyimme tuohon kauniiseen Atomi-tapettiin, joka tuolloin oli hieman erilaista keltaisen vintagesävyä kuin nykyään.

Tästä tuli meidän mielestä nyt aivan ihanan keväinen ja tunnelmallinen nurkkaus. Sänky on valmiina nyt uuden vuosisadan tarinoihin <3 Voi kun saisi kuulla edellisen vuosisadan tarinat heistä, ketkä tässä sängyssä ovat nukkuneetkaan…

Ja tärkeintähän on, että rinsessa itse tykkää <3

Keltainen ja värikäs retro lastenhuone

Entäpä mitäs sinä tykkäät? Ja minkäs värisiä lastenhuoneita teiltä sieltä löytyy? 🙂

Rentouttavaa la(i)skiaista sekä auringonsäteitä alkavaan kevääseen,

ElluJaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp