Search
Close this search box.

Mistä löysimme parhaan mahdollisen vakuutuksen tulevaisuutemme turvaksi?

Mistä löysimme parhaan mahdollisen turvan perheellemme? LähiTapiola Pirkanmaan vakuutukset tulevaisuuden turvaksi

Tehty kaupallisessa yhteistyössä LähiTapiola Pirkanmaan kanssa.

Kysyessäni @elluyellow -instagramtililläni teiltä, kuinka tärkeäksi koette vakuutukset, koki valtaosa teistä nämä erittäin tärkeäksi.

Niin ihana kun olisikin pistää pää pensaaseen ja olla ajattelematta hirveitä mahdollisuuksia sairastumisista, onnettomuuksista saati kuolemasta, koen tärkeäksi näissäkin teemoissa ajatella tällaisetkin läpi mieluummin ennemmin kuin myöhemmin.

Ja levosta käsin – eikä yksin, vaan yhdessä.

Tässä jutussa kerronkin teille kokemuksistamme LähiTapiola Pirkanmaan tulevaisuutta turvaavista palveluista ja siitä, miksi me päädyimme parantamaan meidän henkivakuutuksiamme. Kuulet lopuksi myös LähiTapiola Henkivakuutusyhtiön asiakasedusta, jonka ansiosta saat pariturvan ja henkivakuutuksen entistä edullisemmin.


Tulevaisuuden turvan kohonnut merkitys

Viime vuodet ovat varmastikin kiistatta saaneet jokaisen meidän arvostamaan enemmän:

  • turvaa ja turvallisuutta
  • terveyttä
  • rauhaa

Viime vuodet ovat toisaalta varmasti maalanneet myös kaikkien meidän silmillemme pelkoja ja uhkakuvia ihan riittämiin. Mun on ainakin pitänyt selvästi vähentää uutisten lukemista ja tehdä rajoja sille, mille kaikenlaiselle mediatulvalle itseäni altistan.

Tämän tietoisten rajojen vedon lisäksi mulle on ollut tärkeää keskustella puolisoni ja ystävieni kanssa siitä, miten varautua sopivassa määrin tulevaisuuden uhkakuviin.

On paljon asioita, jotka ei tulevaisuudessa ole meidän käsissämme. Mutta onneksi on myös jonkin verran niitä asioita, joihin voimme omilla valinnoillamme vaikuttaa ja joiden avulla voimme varautua pahimpaankin.

Ja vakuuttaminen on yksi sellaisista.


Kokemuksemme LähiTapiola Pirkanmaan palveluista ja henkivakuutuksista

Tähän tärkeään ja herkkään teemaan oli ilo saada LähiTapiola Pirkanmaalta sydämellistä asiakaspalvelua ja apua, joka tuntui kaikella lailla olevan samalla puolella kanssamme.

Arvostin erityisesti sitä, miten tulevaisuuden kauhukuvilla ei ”massuteltu”, vaan realistisesti – ja melko lyhyesti – keskusteltiin tulevaisuuden ikävistä mahdollisuuksista ja tuen tarpeistamme siinä kohdin.

LähiTapiola Pirkanmaan ystävällinen asiakaspalvelija esitteli meille, millaisia vakuutusvaihtoehtoja meillä olisi taloudellisesti turvata perheemme arjen jatkuminen, jos meistä aika jättäisi. Kuulimme henkivakuutuksen lisäksi Pariturvasta, edullisesta henkivakuutuksesta kahdelle.

Ja näistä vaihtoehdoista valitsimme puolisoni kanssa meille sopivimman.

Me saimme erinomaisen tarjouksen tulevaisuutemme turvaksi tästä eteenpäin ja huolellisten pohdintojen jälkeen paransimmekin henkivakuutustasoamme LähiTapiola Pirkanmaan vakuutuksilla.


LähiTapiolalla hieno asiakasetu vuonna 2023

Mikäli sinustakin tuntuisi hyvältä tuumata tulevaisuuden turvaasi, suosittelen lämpimästi keskustelemaan asiasta LähiTapiola Pirkanmaan ammattilaisten kanssa <3

Vuoden 2023 asiakasetuna LähiTapiola Henkivakuutusyhtiö antaa 20 %:n alennuksen uuden vakuutuksen hinnasta. Nykyiset asiakkaat saavat edun sopimuksesta riippuen hinnan alennuksena tai 25 %:n korotuksena vakuutusturvan määrään. Etu vahvistetaan vuosittain.Lepoa ja rauhaa syyskuun loppuusi toivottaen,

Ellu


Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp