Search
Close this search box.

Vuoden 2022 ihanimmat keltaiset kirppislöydöt: nappaa annos aurinkoenergiaa tästä!

Elluyellow keltaiset kirppislöydöt
Elluyellow keltaiset kirppislöydöt

Vuoden 2022 ihanimmat keltaiset kirppislöydöt: mitkä piristivät värikkään kotimme sisustusta eniten?

Mihin ihmeeseen tämä tammikuu on oikein humpsahtanut? Mulla se on humpsahtanut ainakin Kanarian matkamme unelmointiin 😀

Matkamme koittaa maaliskuussa ja uuri tämän vuoksi kukkaron nuorit on vedetty kireälle… Myös kirpputorit ooon pistänyt melkein pannaan maaliskuulle asti.

No okei, te @elluyellow-instatilini stooreja seuraavat tiedätte, että saatoin ostaa parit tipunkeltaiset paidat ja laukut viime viikolla……… 😀

Mutta kotiin en ostanut mitään! Ja siksipä näin tammikuun lopuksi haluankin fiilistellä teille täällä sisustusblogini puolella vielä viime vuoden ihanimpia kirppislöytöjä 🙂


Värikkäät Arabian Pomona-hyllyni saivat täydennystä

Vuonna 2021 hurahdin viimein Arabian Pomona-purkkeihin – vaikka olin hienosti jo vuosia pystynyt tuota himoa hillitsemään 😀

Viime vuonna Pomona-hyllyni sai kaksi kaunista täydennystä: pienemmän mustikkakuvioisen purnukan (18€) löysin Lahdesta. Isompi priimakuntoinen appelsiini-kuvioinen purkki (60€) taas pääsi kotimatkallemme Vaasasta.


Huonekaluhankintojen timantti

Tätä juttua kirjoittaessani pysähdyin ihmettelemään, miten vähän sitä tulikaan hankittua huonekaluja viime vuonna.

No ehkä toisaalta ihan hyväkin. Kun nimittäin syksyn -22 lopuksi muutin osan huonekaluistamme yritykseni uusiin toimitiloihin, niin ollaan kyllä todella tykätty tästä avarasta fiiliksestä niin kotona kuin autotallissakin.

Yksi ihanimmista huonekaluhankinnoista – joka ei kylläkään ole ihan keltainen – on tämä puinen lipasto. Se löytyi Kuortaneen kesäreissulta huimaan 45€ hintaan.

Lipasto sopii mielestäni tupaamme täydellisesti ja on jo nyt kolmannessa kohdassa huonetta: tällä kertaa peltipurkkikokoelmani alla.


Pari ihanaa täkkiä Pisan kaltevaan täkkitorniini

Elluyellow värikkäät retrotäkit

Muutama ihanan värinen täkki löytyi viime vuonna retrotäkkien Pisan kaltevaan torniini 🙂

Värikäs ruskea-vihreä-sävyinen täkki löytyi 6€:lla Lahdesta ja upean kelta-kultaisen täkin sain ihanalta seuraajaltani ihan ilmaiseksi <3 Ensimmäinen pääsi olohuoneen sohvallemme torkkupeitoksi ja jälkimmäinen tuvan puusohvallemme pehmikkeeksi.

Tiesitkö nimittäin, että nämä täkit eivät suinkaan ole meillä vain tornissa vaan niitä käytetään meillä päivittäin mm. torkkupeittona, päiväpeittona, sohvan pehmikkeinä, lattialla patjoina….? 🙂


Vielä yksi keltainen kukkapeili…

Keltainen keinutuoli

Ihanan seuraajani kautta sain loppukesällä 2022 kotiimme kolmannen (!!) keltasävyisen Mäkisen Kuvastimen keltaisen kukkapeilin (40€). Tämä versio oli kokonaan keltainen ja pääsi piristämään työhuonettani.


Kuinka paljon parin euron löydöt piristävätkään!

Elluyellow keltaiset kirppislöydöt

Usein kirpparilla mietin, miten todella halvalla voikaan saada ison määrän iloa arkeen.

Erinomaiset esimerkit tästä ovat nämä puusohvamme pirteän keltaiset tyynyt. Ne nappasin kyytiin syksyn työreissulta Ylivieskasta ja ne kustansivat yhteensä huimat 5€. Siitä saakka ne on olleet tärkeä osa vaalean puusohvamme pirteää vaatetusta.

…ja paitsi ihanan väriset, nämä tyynyt ovat myös kotimme koristetyynyistä muhkeimmat ja pehmeimmät!

Elluyellow keltaiset kirppislöydöt

Vähän aurinkoista piristystä myös vaatekaappiin

Kuva: Frida Steiner, Unelmien Talo & Koti -lehti 1/2023

Löytyihän sitä kirppareilta ehkä vähän jotain muutakin kuin sisustusjuttuja… *apinanaama*

Lempparilöytöjä vaatekaappiin olivat vuonna 2022 ehdottomasti keltaiset takit. Alkuvuonna löytyi pitkä toppatakki 15€:lla Lahdesta ja syksyllä karvainen Nalle Puh-takki 8€:lla Tampereelta.

Elluyellow kirpputorilöydöt

Myös keltaisia neuleita löytyi parit ihanat. Lepakkohihainen korkeakauluksinen poncho (10€) ja mahtavan retroinen kukkainen villatakki (18€).


Sellaisia! 🙂

Mistä viime vuoden kirppislöydöistäni sinä tykkäsit eniten? Ja entäpä sinä: joko on tullut tehtyä ihania kirppislöytöjä tänä vuonna vai fiilisteletkö mun tavoin viime vuoden ihanimpia löytöjä? <3

Iloa ja aurinkoa talven jatkoon toivottaen,

Ellu


Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp