Search
Close this search box.

Punaisen tupamme positiivisia kokemuksia Sorcolor-maalausliikkeen kanssa

Punainen talo ja keltainen kahvikuppi
Punainen talo ja keltainen kahvikuppi

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Sorcolorin kanssa.

Ihana kevät on vihdoin keikkunut luoksemme ja meillä Pirkanmaallakin alkaa olla lumet jo pikkuhiljaa lopultakin sulaneet.

Ainakin minun @elluyellow -somekuplani on viime viikkoina täyttynyt kuumeisista puutarhaunelmista ja syyhyävistä viherpeukaloista. Mahtavaa, että nyt päästään purkamaan talven ajan kertynyttä energiaa pihahommiin 🙂

Kukka- ja yrttipenkkien mylläämisen lisäksi kevät tuo tullessaan myös ajatukset talon, terassin ja/tai parvekkeen kunnosta:

  • Missä kunnossa talomme ulkomaalipinta on?
  • Mitäs meidän katolle kuuluu talven lumien tiputtua?
  • Miten se nyt olikaan: kyllästimmekö parvekkeen lattian viime kesänä vai joko siitä on kaksi vai kolmekin vuotta?

Tässä jutussa kerron teille sanoin ja kuvin positiivisia kokemuksiamme yhteistyöstä Sorcolor-maalausliikkeen kanssa. Maalausliikkeen, joka ulkomaalauksen lisäksi hoitaa niin sisämaalaukset, terassin öljyämiset kuin katonkin kaipaamat huollot.


Koska tämä oikein kannattaisi maalata?

Punainen talo

Muuttaessamme tähän punaiseen tupaan keväällä 2017 olimme iloisia, että välitöntä ulkomaalauksen tarvetta ei ollut. Kuitenkin kotia ensimmäisinä vuosina kierrellessämme huomasimme pian, että sieltä ja täältä maalipinnasta löytyi sanomista: hilseilyä ja kulumaa.

Etenkin kovasti kelin armoilla oleva kotimme ”paraatipuoli” – eli tuo kauniimpi puoli, joka näkyy kuvissanikin useammin 😉 – alkoi olla huollon tarpeessa.

Ennen kuin me peukalo-keskellä-kämmentä-tyyppisemmät emäntä ja isäntä lähdimme tekemään huolellisempaa arviota, halusimme asiantuntijan arvion talomme maalipinnasta.

Ensin soitin kuitenkin isälleni: ”Mikä se olikaan se hyväksi koettu maalausliike, joka laittoi mökkimme kuntoon pari vuotta sitten?”

Varsinais-Suomessa sijaitseva mökkimme oli nimittäin muutama vuosi sitten maalattu erinomaisin kokemuksin.

”Sorcolor se oli. Kyselepä, tekevätkö maalauksia Pirkanmaallakin”, vastasi isäni.

Ja tekiväthän he.


Rehelliseen ja sydämelliseen myyjään on helppo luottaa

Niinpä soitimme Sorcolorin Pirkanmaan alueen myyjälle, joka tulikin lähipäivinä tekemään arvion kotimme maalauspinnasta.

Arvostimme heti puolisoni kanssa myyjän sydämellisyyttä ja rehellisyyttä. Tarkkasilmäisesti hän kävi läpi talomme ja autotallimme maalipinnat.

Vilpittömän rehellisyyden huomasi eritoten talomme kohdista, joiden hän sanoi olevan hyvässä kunnossa ja kestävän kyllä muutaman vuoden vielä.

Heikon maalipinnan kohtia oli kuitenkin sen verran paljon enemmän, että kokonaisuus tuli kannattavaksi maalata kevään 2019 aikana.

Saimme hyvinkin varteenotettavan tarjouksen ja sovimme maalauksen toukokuulle 2019.


Aurinkoisten ja iloisten maalarien kanssa on ilo viettää maalauspäiviä

Punaisen talon maalaus

Saimme maalausprojektiimme oikein mukavat, iloiset ja energiset maalarit. Heidän kanssaan oli hauska viettää muutamat kahvi- ja jäätelöhetket sekä vaihtaa juttu jos toinenkin työn edetessä.

Tuota tuttavallisuutta kuvaavaa on, että muistamme heidän etunimet edelleen mainiosti 🙂

Multa kysytään usein, miksei talomme ole ulkoakin keltainen. Ymmärrän tämän kysymyksen hyvin ja kieltämättä sitä pohdittiin myös Sorcolorin kanssa värikartan äärellä.

Päädyimme kuitenkin siihen, että tämän kuuluu olla edelleen punainen tupa järven rannalla. Keltainen saa sitten räiskyä sisällä sitäkin enemmän 🙂

Aavistuksen verran muutimme punaisen sävyä lämpimämmäksi ja kirkkaammaksi, johon olemme olleet tosi tyytyväisiä. Te tarkkasilmäisimmät voitte bongata värieron tuosta alla olevasta kuvasta, hieman maalaustikkaiden oikealta puolelta.

Punaisen talon maalaus

”Päätalon” maalauksen yhteydessä tärkeää meille oli, että autotalli ja leikkimökki saivat ylleen tismalleen saman punaisen sävyn.

Punaisen autotallin maalaus

Etenkin leikkimökki kirkastui silmissä, katso vaikka!

Punaisen leikkimökin maalaus

Lopputuloksesta se vasta kiitos seisoikin!

Punainen talo ja keltainen kahvikuppi

Nyt jo neljän vuoden ajan olemme olleet äärimmäisen tyytyväisiä Sorcolorin maalausjälkeen. Työ on tehty huolella niin isoilla punaisilla pinnoilla kuin pienissä valkoisissa yksityiskohdissakin.

Vuodenajasta toiseen olemme saaneet ihailla – ja minä olen saanut kuvata! – täydellisen punaista tupaamme.

Yksi hauskoista positiivisista kokemuksista oli myös se, että heti vielä samana kesänä myös naapurimme maalauttivat talonsa Sorcolorin kanssa. Ja muutaman vuoden kuluttua toisetkin naapurimme 🙂

Näistä keisseistä huomasin myös miten rehdisti Sorcolor hoitaa reklamaatiot: sydämellisesti, huolellisesti ja viimeisen saakka asiakkaan puolella pysyen. RESPECT!

Jos tuumaat, olisiko sinunkin talosi tai vaikkapa kesämökkisi ehkäpä uutta maalipintaa vailla, suosittelen lämpimästi kutsumaan Sorcolorin ammattilaisen paikalle arviokäynnille.Psst! Jatkossa pystyt tekemään tilauksesi myös näppärän verkkokaupan kautta – siitä kuulet lisää toukokuussa 🙂 Pysythän siis kuulolla!

Iloa ja aurinkoa kevääseen toivottaen,

Ellu


Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp