Search
Close this search box.

Herkullinen ja kauniisti katettu aamiainen Tampereen ytimessä: Pyymäen Oma Kahvila

Elluyellow vierailemassa Pyymäen Oma kahvilassa Tampereella
Elluyellow vierailemassa Pyymäen Oma kahvilassa Tampereella
Elluyellow Suomen suven suloisimmat keltainen emalipannu täynnä kukkia.
Kesän 2020 ajan blogissani nautitaan kotimaamme kesästä Suomen suven suloisimmat-sarjalla.

Saimme herkullisen alun tälle viikolle Suomen suven suloisimmat -kesäsarjani tiimoilta viihtyisässä Pyymäen Oma Kahvilassa. Tämä juttu täytyy kuitenkin aloittaa jo viiden vuoden takaa.

Ensivisiitillä Pyymäen Oma Kahvilassa vuonna 2015

Tuolloin, kesällä 2015, olin kuopusmimmini kanssa poikkeamassa Tampereella. Hän oli reipas puolivuotias ja inhosi yli kaiken pitkiä automatkoja. Näin ollen puolisoni oli napannut auton kyytiin 3-vuotiaan neitosemme sekä kesäreissumme valtavat tavaramäärät, ja minä olin ottanut pienemmän murusemme lastenvaunuihin nauttimaan kesäturismista junalla.

Tampereella meillä oli pidempi junanvaihtoväli. Nautin tuolloin vielä minulle aika vieraasta kesäkaupungista vaunulenkkeillen pitkin Tammerkosken rantoja ja keskustan kauppakatuja. Nälän yllättäessä meille molemmille etsiskelin tovin kutsuvaa kahvilaa, johon poiketa kahville virkistäytymään ja vauvaani syöttämään. Silloin löysin viihtyisän Pyymäen Oma Kahvilan.

Viihtyisät ja herkulliset puitteet palavereille

Pyymäen Omassa olen nyt viime vuosina tällä seudulla asuessamme useammankin kerran nauttinut heidän aamiaisbrunsseistaan. Kollegani kanssa olemme napanneet tietokoneet kainaloihin ja piristäneet työviikkoamme palaveeraamalla heidän herkkujensa äärellä: viihtyisät sohvaryhmät kutsuvat nauttimaan pidemmästäkin palaverista! Naistenhuoneeseen vievän aulan suloinen peilitervehdys saa minut aina hymyilemään 🙂

Kaikkien aikojen kaunein aamiainen

Tänä kesänä Pyymäen Omassa saa nauttia ”Kaikkien aikojen kauneinta aamiaista” ja tämän me pääsimme testaamaan. Ja katsohan nyt, kuinka ihanan aamiaisen saimme nauttia kristallikruunun alla: totta tosiaan, todella kaunista!

Elluyellow vierailemassa Pyymäen Oma kahvilassa Tampereella

Brunssilta ihanan tuttu ja erinomaiseksi koettu makumaailma on saanut rajoitusten myötä vieläkin kauniimman ulkomuodon, kun aamiainen tarjoillaan pöytään kerrostarjottimien ja muiden upeiden astioiden kera. Aamiaisen kiistaton timantti on tämä kolmikerroksinen tarjotin herkkuineen! <3

Aamiainen sisältää:

 • Pyymäen leipävalikoimat
 • Croissantit
 • Maalaiskinkkua
 • Kylmäsavulohta
 • Kermajuustoa
 • Brie valkohomejuustoa
 • Raikkaita hedelmiä
 • Oman munakokkelia
 • Jugurtti parfaitin kotimaisilla marjoilla ja granolalla
 • Macaron leivokset
 • Nutellaa ja marmeladia
 • Mokkamestareiden kahvia ja teetä
 • Appelsiinimehua

Tytöt tykkäsivät kovasti täytetyistä croissanteista ja tuoreista hedelmistä. Macaron leivokset maistuivat myös mainiosti:

”Nam miten kermaista!”

Isompi herkuttelijani

”Tä pinkki on ihanan mansikkainen!”

Pienempi herkkusuuni
Elluyellow vierailemassa Pyymäen Oma kahvilassa Tampereella

Me puolisoni kanssa nautimme myös täytetyistä croissanteista: kylmäsavulohen, brien ja kasvisten yhdistelmä oli täytteenä täydellinen. Jugurttilasilliset oli ihanan raikkaat ja täyteläiset. Herkkuja oli paljon ja niiden voimalla jaksoimme pitkälle iltapäivään.

Aamiaista tarjoillaan Pyymäen Oma Kahvilassa Tuomionkirkkokadulla maanantaista perjantaihin klo 8-10.30 ja lauantaisin klo 9-13. Yhdelle hengelle katettuna aamiainen on hinnaltaan 19,90 € ja kahdelle 35 €. Pöytävaraukset tulee tehdä viimeistään edellisenä päivänä numeroon: 050 439 2300.

Elluyellow vierailemassa Pyymäen Oma kahvilassa Tampereella

Suosittelen lämpimästi Pyymäen Oma Kahvilan aamiaista!

Elluyellow vierailemassa Pyymäen Oma kahvilassa

Iloa ja aurinkoa toivottaen,

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp