Search
Close this search box.

Hyppää keskelle vanhaa aikaa Tampereen keskustassa, kesän kotimaanmatkailijan must-kohteessa Tallipihalla

Elluyellow Tampereen Tallipihalla

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Tallipihan kanssa.

Meidän perheemme kesä ei ala ennen jokavuotista visiittiämme Tampereen Tallipihalla 🙂

Tallipiha on ollut ihanasti mukana tässä Suomen suven suloisimmat -kotimaanmatkailun kesäsarjassani jo ensimmäisestä vuodesta, kesästä 2020, alkaen <3 Lisäksi me vierailemme Tallipihalla aina joulun alla ja mahdollisuuksien mukaan myös kevään ja syksyn tapahtumissa – näitä ajankohtaisia tapahtumia Tallipihalla nimittäin riittää!

Oletkos sinä jo käynyt täällä vanhan ajan keitaassa keskellä Tampereen ydinkeskustaa?

Tallipihan aitojen taakse kätkeytyy toinen toistaan suloisempia puutaloja ja putiikkeja – vehreästi puiden ja kukkien reunustamana…

Elluyellow ja Tampereen Tallipihan Nooran putiikki

Tässä jutussa sinulle selviää:

  • Mitä ihanuuksia löydät värikkään sisustajan taivaasta, Nooran putiikista? Ja mitä minä löysin kotiimme tällä kertaa 🙂
  • Miten monella herkullisella lailla voitkaan saada suun makiaksi Suomen upeimmassa suklaamyymälässä, Suklaapuodissa?
  • Mitä kaikkea hauskaa ohjelmaa tarjoaa Tallipihan Ponitouhut perheen pienimmille?
  • Mitä pehmoisia söpöliinejä on tullut Tallipihan ihanaan eläinvalikoimaan täksi kesäksi?
  • Mitkä Tallipihan kesän 2023 parhaimmat tapahtumatärpit kannattaa laittaa kalenteriin N-Y-T?

Värikkään sisustuksen ja kotimaisen luonnonkosmetiikan rakastajan taivas: Nooran putiikki

Elluyellow ja Tampereen Tallipihan Nooran putiikki

Kaipaat sitten inspiraatiota värikkääseen sisustukseen, jotain uutta piristävää ikkunalaudalle, jotain pientä ihanaa ystävällesi lahjaksi tai vaikkapa luotto-luonnonkosmetiikkatuotetta kylppäriisi täydennettäväksi, on Nooran putiikki PLACE TO BE.

Elluyellow ja Tampereen Tallipihan Nooran putiikki

Nooran putiikkiin astuessa ensimmäiset minuutit menee mulla aina suu ja silmät ammollaan 😀 Ihastelen, mitä uutta Noora onkaan hyllyillensä hankkinut ja miten kauniisti hän on kaikki nämä myymäläänsä stailannut…

Ja samalla vaihdetaan tietenkin eniten pinnalla olevat kuulumiset. Noora on nimittäin yksi niistä ihanista yhteistyökumppaneista, joita mun on ilo jo nimittää ystäväksi <3

Elluyellow ja Tampereen Tallipihan Nooran putiikki

Tällä kertaa ihastuin erityisesti värikkääseen lasiin, jonka Noora kertoikin trendaavan nyt halki Euroopan. Niinpä valittiinkin Nooran kanssa mun ostoskassiini tällä kertaa keltasävyiset lasimaljakot ja kynttilänjalka, joita olin jo ihastellutkin Nooran Instagram-tilillä.

Eivätkös sovikin täydellisesti meidän keltaiseen keittiöömme?

Elluyellow ja Tampereen Tallipihan Nooran putiikki

Lisäksi tytöt ihastuivat kassan vierellä vielä kauniisiin avainnauhoihin, jotka olivat kieltämättä aivan heidän tyylisiään ja lähtivätkin mukaan syksyn koulun aloitusta odottamaan 😉

”Oiiii tää mätsäis hei niin täydellisesti mun lippikseen!”

Kuopusmimmini avainnauhoja hiplatessaan

Tiesitkö muuten, että Tallipihan myymälän lisäksi Noora pitää aivan ihania ja super-monipuolisia kädentaitojen kursseja Hallituskadun Haarakonttorilla? Kurkkaa esimerkiksi minun ja ystäväni köökkijakkaran maalauskurssin värikkäitä fiiliksiä ja inspiroidu Nooran kesän ja syksyn monipuolisista kursseista!

Ja mikäli kävisi niin köpelösti, ettet ehdi tänä kesänä Tallipihalle, niin Nooran putiikin ihanimmat sisustusjutut löytyy myös verkkokaupasta. <3

Saisinko muuttaa tänne Tallipihan Suklaapuotiin, kiitos!!

Elluyellow ja Tampereen Tallipihan Suklaapuoti

Tallipihan Suklaapuotiin astuessa mulle tulee aina vahva muisto Brysselin matkastani vuosien takaa. Brysselissä upeita suklaapuoteja tuntui olevan joka kadunkulmassa. Täällä Tallipihan Suklaapuodissa tulee todellakin tunne, että suklaa ja salmiakki ovat myös meidän suomalaisten kansallisaarteita, jotka täytyisi kaikkialla laittaa just näin upeasti esille!

”Täällä herahtaa heti, äiti, vesi kielelle!”

Tyttäreni yhdestä suusta Suklaapuotiin astuessaan
Elluyellow ja Tampereen Tallipihan Suklaapuoti

Kaikkialla minne täällä katson, näen söpöjä sellofaanipussukoita, kauniisti rusetilla sidottuja rasioita, herkullisesti purnukoissa houkuttelevia tikkukaramelleja… Pussukat ja rasiat kätkevät sisälleen niin kotimaista laatusuklaata ja -salmiakkia kuin tarkoin valikoituja ulkomaisia huippumerkkejäkin.

Elluyellow ja Tampereen Tallipihan Suklaapuoti

Ehkäpä kaikkein parhain kohta putiikissa on kuitenkin irtokonvehtien vitriini. Vitriinissä on huima valikoima suklaakonvehteja, joista moni on jo tullut mun ja tyttärieni lemppareiksi <3

Vitriinin äärellä aina myös muistan: ai niin, täällä oli näin sydämellistä ja myös lapsiystävällistä asiakaspalvelua. Upea juttu!

Elluyellow ja Tampereen Tallipihan Suklaapuoti

Tällä kertaa saimme matkaamme maisteltavaksi niin konvehtien uutuusmakuja kuin vitriinin keltaisimpia kaunottariakin. Mun ja esikoismimmini makuhermot valloittavat erityisesti sitruunan- ja kahvinmakuiset uutuudet, kuopusmimmi taas rakastui konvehdeissa eniten mansikan ja mustikan makuihin.

Psst! Tampereen Tallipihan ja Kauppahallin puotien lisäksi suklaaherkkuja voi tilata Hangosta Utsjoelle verkkokaupan kautta. Ja jos et vielä seuraa Suklaapuotia somessa, niin SUOSITTELEN. Miten mahtavaa TikTok-sisältöäkin heillä!

Tallipihan ponitouhut tarjoaa monipuolista ohjelmaa perheen pienimmille

Tallipihan Tiuhti ja Viuhti

Tallipihalle muutti viime kesänä ihan super-söpöt ponit Tiuhti ja Viuhti. Joko te olette tuttuja keskenänne? 🙂

Nämä ovat luonnollisesti heppatyttöjeni lemppareita, mutta tällä vierailulla emme päässeet näitä ihastelemaan; Tiuhti ja Viuhti ovat nimittäin tavattavissa kesäkuussa vain tapahtumapäivinä, mutta 3.7 alkaen sitten taas päivittäin.

Heinäkuulla on tarjolla myös tosi ihanan kuuloisia ponileirejä, joihin kannattaa paikallisten heppahullujen kyllä tutustua Tallielämään sivuilta tarkemmin 🙂 Myös Ponitouhusynttärit ja Keppihevoskerho kuulostivat meidän heppatyttöjemme korviin tosi houkuttelevilta.

Tallipihan muut söpöt eläimet: uutuutena ihanat marsut!

Elluyellow ja Tampereen Tallipihan marsut

Hykertelin innostuksesta jo keväällä kun sain kuulla salaisuuden: Tallipihalle tulee tänä kesänä marsuja!!

Meillä oli kotona marsuja kun olin pieni. Useampiakin karvaisia palluroita ja yksi niistä teki pentujakin – se vasta oli ikimuistoista pikku-Ellulle!

Omat tyttäreni ovat sitten taas nähneet marsuja vain muutaman kerran eläinkaupassa ja he odottivatkin tätä ensikohtaamista marsujen kanssa innoissaan. Pitkään me näitä söpöliinejä ihasteltiinkin ja fiilisteltiin, mitkä olisivat näille parhaimmat nimet.

”Voi miten hyvät oltavat näillä täällä onkaan!”

Esikoismimmini marsujen upeasti sisustetun aitauksen nähdessään
Elluyellow ja Tampereen Tallipihan puput
Elluyellow ja Tampereen Tallipihan puput

Myös kanojen ja pupujen tepsuttelua tyttäreni katselivat viime vuotiseen innostuneen tapaansa. Pupuset söivät taas mahtavan innokkaasti voikukkia ja vaahteran lehtiä tyttöjen heitä syöttäessä. <3

Tallipihan kesän 2023 parhaat tapahtumatärpit

Tallipihan juhannus su 25.6.2023 klo 11-17: Juhannusta vietetään Tallipihalla perinteiseen tapaan sunnuntaina tanssahdellen, hevosvaunuajellen ja herkullista loimulohta nauttien. Artistina tänä kesänä Pam’s Surprise. Vapaa pääsy!

Suvi-Vintage 1.-2.7.2023 klo 11-17: Tämä tapahtuma on aivan täydellinen vintage-rakastajan taivas! Pöydät notkuvat vintagekoruja, rekit vintagevaatteita ja telineet vintagehattuja… 🙂 Viime kesänä missasin tämän, mutta nyt ei toivottavasti niin pääse tapahtumaan. Tapahtumaan on vapaa pääsy – suosittelen lämpimästi!

Lasten oma tori ja lelukirppis 10.6.2023 ja 8.7.2023 klo 12-16: Lapset saavat tässä tapahtumassa veloituksetta pöydän heidän myyntikäyttöönsä ja myydä voi niin käytettyjä leluja, kirjoja ja vaatteita tai vaikkapa jotakin itse tekemäänsä <3 Suomen Karvakaveritkin vierailevat klo 12 alkaen 🙂

Tallipihan tapahtumista löydät myös paljon livemusiikkia: kurkkaa tapahtumasivut!

Lämpimästi suosittelen suunnittelemaan kesäreissun Tampereen Tallipihalle N-Y-T! <3

Aurinkoterkuin,

Ellu

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp