Search
Close this search box.

Toukokuun keltaiset kirppislöydöt värikkään kotimme sisustuksen alkukesää piristämään

Värikäs tupa
Värikäs tupa

Toukokuun keltaiset kirppislöydöt värikkään kotimme sisustuksen alkukesää piristämään

Tänä keväänä mulla on ollut poikkeuksellisen kireänä kukkaron nyörit kirpputoreilla. Toukokuu kuitenkin yllätti monin tavoin positiivisesti ja tein aivan ihania keltaisia löytöjä.

Joukkoon mahtui niin piiiiitkään etsimiäni aarteita kuin rakastumisia ensi silmäyksellä. Kurkkaa juttu ja kuvat, niin tiedät millaisia, mistä kirppareilta ja millä hinnalla 🙂


Löysin vihdoin unelmien mehulasit

Keltaiset kirppislöydöt

Oon vähintään 10 vuoden ajan metsästänyt näitä täydellisiä keltaisia retroja kukkalaseja. Oon ihaillut niitä muutamilla instatileillä ja ajatellut, että juuri nuo sopisivat niiiiiiin meidän kotiin ja myös mun @elluyellow -tilin Instagram-feediin 😀

Voitte siis varmasti kuvitella sen innon, kun Ylöjärven Vanha Roosa -kirpputorin kulman takana odotti näitä ihanuuksia peräti YHDEKSÄN KAPPALETTA!!

Hinta oli ”huima”: 3€/kpl. Hintalappujen alta löytyi vielä vanha hinta 6,50€/kpl, joten näiden löytöjen äärelle löysin siis juuri oikeaan aikaan.

Tästä löydön hetkestä lisää fiilistelyä reelsissä @elluyellow -tililläni.

Keltaiset kirppislöydöt

Vielä yksi keltainen vintage jalkalamppu…

Keltaiset kirppislöydöt

Samalta Vanha Roosa -kirpputorilta nappasin mukaan tällaisen jalkalamppu-kaunottaren. Okei myönnän, meillä on keltaisia vintage-valaisimia PALJON ja jalkalamppujakin kaksi, mutta tämä tuli kyllä heti käyttöön uuteen isompaan makkariimme 🙂

Hintalapussa oli 85€, mutta kympin sain tingittyä onneksi, joten tämä lähti kotiamme kaunistamaan 75€:n hintaan.

Tinkaatteko te kirppiksillä? Mä rakastan tinkaamista!! 😀

Keltaiset kirppislöydöt

Toinen pitkäaikainen kirppismetsästyksen kohde: vintagekirjain E!

Keltaiset kirppislöydöt

Esikoismimmin ollessa noin 3-vuotias (eli about 7-8 vuotta sitten) löysin kirpparilta aivan ihanan vintage-kirjaimen S. Tuo on tyttäreni etunimen ensimmäinen kirjain ja ostinkin sen hänelle nimpparilahjaksi.

Siitä alkoikin sitten vielä E:n ja M:n metsästys – eli minun oman kirjaimeni ja kuopusmimmini etukirjaimen. Puoliso alkaa näppärästi samalla kirjaimella kuin esikoismimmimme 😀

No viime kesänä VIHDOIN löysin kauniin valkoisen M-kirjaimen Lahden vintage-taivaasta, Kirpputori Kisällistä. Vihjasin tuolloin Esalle, että pitäisi silmällä isoa keltaista E:tä.

Talven pimeän illan piristykseksi sain kuin sainkin Esalta viestin, että täydellinen keltainen vintage E on löytynyt ja odottaa mua seuraavaan Lahden reissuuni 🙂 🙂 🙂

Itse en ole valitettavasti Lahteen keväällä päässyt, mutta puolisoni nappasi tämän ihanuuden matkaansa työreissullaan 50€ hintaan ja nyt on retrohyllymme päällys valmis.

Eikös näytäkin aika kivalta kaikki kolme kirjainta tuolla hyllyn päällä? 🙂 Kiitos kaunis Esa ja Kirpputori Kisälli!


Viherkasveja ja viherkasveja…

Viherkasvit

Toukokuun viimeinen kirppiskierrokseni suuntautui Etelä-Pohjanmaalle. Sieltä Kuortaneen Kirppikseltä löysin pari ihanaa paitaa ja Seinäjoen Ykkösbasaarista korillisen viherkasveja:

  • Juorun
  • Posliinikukan
  • Kiinanruusun
  • 2 värinokkosta
  • Rönsyliljan

Hintahaitari näillä oli 3-7€; kalleimpien hintaan kuului ruukutkin.

Näitä sitten istuttelin innoissani ruukkuihin ja ripottelin ympäri kotia. Ihanaa hommaa!

Nyt yritän kaikkeni pitää ne hengissä mahdollisimman pitkään…. Saa tosi mielellään antaa vinkkejä, jos kodistanne löytyy näitä lajikkeita!

Sellaisia! 🙂

Mistä toukokuun kirppislöydöistäni sinä tykkäsit eniten? Ja entäpä sinä: ootko tehnyt ihania värikkäitä löytöjä toukokuulla?

Iloa ja aurinkoa kesän starttiin toivottaen,

ellu


Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp