Search
Close this search box.

Miniloma tyttökaverien kesken Viikinsaaressa: elämyksiä kotimaanmatkailijan kaikille aisteille!

Elluyellow Viikinsaaressa

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Viikinsaaren kesäteatterin ja Hopealinjojen kanssa.

Vaikka rakastan kesällä reissata perheen kanssa ympäriämpäri Suomen maata osana Suomen suven suloisimmat -kotimaanmatkailun kesäsarjaani, on nämä kalenterimerkinnät kesässä erityisen odotettuja.

Nimittäin rauhalliset kesäillat aikuisten ystävien kesken 🙂

Tällä viikolla pääsin nauttimaan helteisestä kesäillasta kahden ystävättäreni kanssa Tampereen Viikinsaaressa – ja aivan ilman lapsia!

Armasta jälkikasvua meiltä kolmelta löytyy yhteensä seitsemän kappaletta, ikävuodesta 1 aina 11 saakka! Vain yhden, ystävättäreni mahassa vielä kypsyvän söpöliinin, nappasimme reissuun mukaan <3 😉

Tässä jutussa pääset hyppäämään mukaan minilomallemme ja kurkkaamaan:

  • Miten upeasti matka Viikinsaareen kulkee Hopealinjojen laivalla?
  • Millaisia monipuolisia herkkuja sisältyy Viikinsaaren ravintolan Kartanon menuun?
  • Minkä hulvattoman hauskan Viikinsaaren kesäteatterin näytelmän ensi-iltaan pääsimmekään?

Upea matka Hopealinjojen Tammerkoski-laivalla halki Pyhäjärven

Elluyellow Hopealinjoilla

Vesi on niiiiin mun elementti! En oo kuitenkaan ikinä omistanut keltaista soutuvenettä suurempaa paattia ja oonkin aina tosi innoissani, kun pääsen isomman laivan kyytiin 🙂

Tämä meidän helteinen minilomamme alkoi, kun hyppäsimme Hopealinjojen Tammerkoski-laivan kyytiin Tampereen Laukontorin satamassa.

Elluyellow ja Viikinsaari
Elluyellow ja Tammerkoski-laiva

Nautimme laivan kesäisestä kyydistä ja hiusten ilmaisesta luomuföönauksesta! 😀

Samalla juttelimme ystävieni kanssa, kuinka tuttu Viikinsaari meille on. Toinen ystävistäni on käynyt Viikinsaaressa lapsuudenkesistä saakka, mutta nyt matkalla sinne piiiitkän tauon jälkeen. Minä olin pääsemässä saareen toista kertaa ja toinen ystäväni aivan ensimmäistä kertaa.

Viikinsaaren ravintolan Kartano menu hemmottelee makuhermoja alkupaloista jälkiruokaan saakka

Elluyellow ja Viikinsaari

Saareen saavuttuamme ihailimme ensin tovin saaren vehreyttä ja sen täydellisen keltaisia rakennuksia. Nauroin, että mekkoni oli kyllä just eikä melkein saaren upeiden puutalojen värinen! 🙂

Elluyellow Viikinsaaressa

Sitten hipsimmekin sisään Viikinsaaren ravintolaan – tuohon upeaan kartanomaiseen rakennukseen taustallani.

Voi miten kaunista siellä olikaan sisällä! Upeita ruutuikkunoita, mielettömiä kattohirsiä, nättejä kattauksia… <3

Ensin kippistelimme alkumaljoilla kesälle ja ystävyydelle.

Elluyellow Viikinsaaressa

Sitten nautimme herkullisen Kartanon menuun. Alkukeittona oli suussa sulavaa palsternakkakeittoa, joka tarjoiltiin huikeasti pannusta lautaselle kaataen. Psst! Kurkkaa tämä originelli tarjoilu @elluyellow -Instagram-tilini videolta.

Elluyellow Viikinsaaren ravintolassa

Pääruoaksi valitsimme kaikki päivän kalan, joka oli herkullista siikaa perunoiden ja kermaisen kastikkeen kera. Jälkiruuaksi nautimme mantelileivoksen, jonka kanssa oli erityisen herkullista ja raikasta vadelmasorbettia – täydellinen maku hellepäivään.

Elluyellow ravintola Viikinsaaressa
Elluyellow Viikinsaaren ravintolassa

Virkistävä välipulahdus Pyhäjärvessä

Elluyellow Viikinsaaressa

Ennen kesäteatterin alkua ehdimme vielä tekemään pienen kävelyn Viikinsaaren kauniilla poluilla. Saaressahan on mm. luontopolku, iso viherkenttä jalkapallomaaleineen, minigolf-rata ja leikkipuisto.

Suunnittelimmekin seuraavaa reissua tänne pesueidemme kanssa: kaikki viihtyisivät varmasti koko päivän -vauvasta aikuisiin saakka!

Mullahan on periaate, etten kesällä liiku missään ilman uikkareita. En onneksi ollut luistanut tästä periaatteesta nytkään ja kävin virkistävän pulahduksen kuvankauniilta uimarannalta.

Elluyellow Viikinsaaressa

Viikinsaaren kesäteatterin Loma-näytös tarjoaa takuunaurut ja upeaa musiikkia

Elluyellow Viikinsaaren kesäteatterissa

Viikinsaaren kesäteatterin tämän kesän esitys on klassikkokomedia Loma. Näytelmä perustuu Risto Jarvan suopersuosittuun elokuvaan, jota itse en ollut koskaan kylläkään nähnyt. Mutta ehkäpä tämän kesäteatteri-elämyksen jälkeen katson!

Pääsimme nauttimaan tuon hulvattoman komedian ensi-illasta. Ja sen enempää juonta paljastamatta voin kyllä kertoa, että naurulihakset olivat tuon parituntisen jälkeen kyllä kipeinä! 🙂 Mutta tuli kyllä muutaman kerran tippakin linssiin koskettavissa lauluosioissa.

Lisäksi ihailin puvustuksen upeita retrovaatteita. Muutaman mekon olisin hyvinkin kelpuuttanut myös omaan vaatekaappiini 🙂

Elluyellow Viikinsaaren kesäteatterissa

Väliajalla tarjoiltiin herkullisia korvapuusteja, makkaraa ja monipuolisia juomia. Olin kadehtinut jo menomatkalla kanssamatkustajien pään kokoisia korvapuusteja, niin nam miten hyvältä se maistuikin väliajalla!

Elluyellow Viikinsaaren kesäteatterissa

Loma-näytelmää esitetään Viikinsaaressa aina elokuuhun, 12.8.2023 saakka. Suosittelen kaikille kepeää ja hauskaa kesäteatterielämystä tähän kesään havitteleville!

Kesäteatterin jälkeen suuntasimme paluulaivaan kohti Laukontoria. Onnellisena ja kiitollisena – upeaa auringonlaskua ihaillen.

Elluyellow Viikinsaaressa
Elluyellow Viikinsaaressa

Oletko sinä jo käynyt Viikinsaaressa? Vai olisiko tänä kesänä sen reissun aika? 🙂 Suosittelen lämpimästi minilomaa täällä niin Tampereen seutulaisille kuin kauempaakin tuleville!

Aurinkoterkuin,

Ellu

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp