Search
Close this search box.

Vuoden 2022 huippuhetkeni laadukkaan kulttuurin parissa Tampere-talossa – huikea Lumikuningatar-jääbaletti tulossa vuodenvaihteessa 2022-2023!

Elluyellow ja Laura Lepistö
Elluyellow ja Laura Lepistö

Tehty kaupallisessa yhteistyössä Tampere-talon kanssa.

Tiettekö mitä? Mä RAKASTAN laadukkaita kulttuurielämyksiä! Konsertteja, baletteja, leffoja, taidenäyttelyitä…

…mutta oon säälittävän laiska käymään niissä!

Pandemiasulkujen aikana pyhästi päätin ja vankasti vannoin, että kulttuuritarjonnan aarreaittojen taas avauduttua olen eturivissä fanittamassa IHAN KAIKKEA kulttuuria!

Ja kiitos Tampere-talon, näin onkin käynyt <3

Tässä jutussa fiilistelen teille aluksi tämän vuoden 2022 ihanimpia elämyksiä Tampere-talossa. Sitten hypätäänkin uuden vuoden odotetuimman tapahtuman, Lumikuningatar-jääbaletin, pariin. Jos luet tätä juttua marraskuun viimeisen viikonlopun ympärillä, 25.-28.11, niin kannattaa ehdottomasti kurkata loppujutusta ihan huikea Black Friday -tarjous Lumikuningattareen!


Huikeat kulttuurielämykseni Tampere-talossa vuonna 2022

Elluyellow Tampere-talossa

Vuoden 2022 ensimmäinen kulttuurielämys Tampere-talossa oli legendaarinen Taikahuilu-ooppera. Tämän taideteoksen pariin kutsuin avecikseni rakkaan äitini ja tuo äiti-tytär-kokemus maaliskuulla jäi kyllä lämpimiin muistoihin molemmille meille.

Erityisen hienoa oli kuulla livenä Papagenon aaria, jonka varmasti moni teistäkin tunnistaa? Lapsitähdet olivat myös aivan ihmeellisiä! Nautimme lisäksi värikkäistä asuista ja lavasteista sekä herkullisista väliajan lohileivistä.

Taikahuilu-ooppera

Syksyn kulttuurielämykset starttasi huikea Yonan ja Tampere Filharmonian Uni johon herään -yhteiskonsertti syyskuussa 2022. Tuosta ensimmäisistä sekunneista alkaen kylmiä väreitä aiheuttavasta konsertista nautin ystävieni kanssa.

Ihastelimme konsertissa Yonan lavakarismaa, sydämellisiä spiikkejä sekä laulajan, kapellimestari Jonas Rannilan ja orkesterin saumatonta yhteistyötä. En ollut aiemmin juuri kuunnellut Yonan tuotantoa, mutta tämän konsertin jälkeen hänen kauniit kappaleensa on soinut Spotifyssani usein.

Tuon konsertin väliajalla testasin myös keltaistakin keltaisemman ja super-herkullisen Tampere-talon leivoksen. Tampere-talon ruoka- ja juomatarjonta on kyllä tutustumisen arvoisen runsas ja herkullinen.

Tampere-talon leivos

Lokakuussa nautimme koko perheenä Tampere-talon lapsiperheille suunnatusta tarjonnasta, nimittäin 9.10.2022 oli vuorossa Supermarsu 2:n odotettu koko maailman ensi-ilta! Tuossa tapahtumassa pääsimme tapaamaan niin taitavan Paula Norosen, leffan lapsitähdet kuin itse Supermarsunkin.

8- ja 10-vuotiaat tyttäreni nauttivat elokuvasta kovasti ja valtavassa Tampere-talon salissa leffaelämys oli ainutlaatuinen myös meille vanhemmille. Tuona kertana kuikuilimme myös enemmän Muumimuseon puolelle. Museon kokonaisvaltainen muumielämys on ehdottomasti meidän vuoden 2023 to do -listassa.

Tänä vuonna tuli siis todistettua: Tampere-talo tarjoaa monipuolista ohjelmaa ympäri vuoden, eri ikäisille ja hyvin erilaisista kulttuurigenreistä pitäville. Suunnittelet sitten kulttuurielämystä ystäviesi, vanhempiesi, puolisosi, perheesi tai vaikkapa työporukkasi kanssa, löydät Tampere-talon tarjonnasta varmasti toiveisiisi sopivan tilaisuuden.

Millainen tilaisuus on sinun seuraava Elämäsi tilaisuus?Tampere-talon tapahtumien vuosi 2022 huipentuu Lumikuningatar-jääbalettiin 30.12.2022-1.1.2023

Laura Lepistö Lumikuningatar

Vuodenvaihteen viikonloppuna tullaan Nokia-areenalla kokemaan jotain todella suurta ja kansainvälisestikin ainutlaatuista esittävää taidetta. Nimittäin Lumikuningatar-jääbaletti valtaa areenan ennennäkemättömällä show´lla, 30.12.2022-1.1.2023.

Pääsin viime viikolla Helsingin Kaisaniemeen tunnelmalliseen mediatilaisuuteen tapaamaan itse Lumikuningatarta, Laura Lepistöä, sekä muita eturivin ammattilaisia ja jääbaletin taustalla isosti vaikuttavia asiantuntijoita.

Lukaise työryhmän ajatuksia ja suosituksia, miksi ehkäpä juuri sinun kannattaisi varata oma paikkasi Nokia-areenan katsomosta vuodenvaihteessa tähän kaikkien aikojen suurimpaan esittävän taiteen tuotantoon.

Juhlatarjoilut mediatilaisuudessa

”Suomalaiset katsojat ansaitsevat jotain tällaista upeaa, merkittävää ja jolla saadaan aikaan jotain hyvää. Juuri halu tehdä hyvää on yhdistänyt peräti 498 ihmistä, ketkä ovat tehneet työtä sisulla ja periksiantamattomuudella tämän eteen. Kaikki työryhmästä haluavat olla tekemässä jotain merkityksellistä.”

Paulina Ahokas, tuottaja

Kaikenlaisia tunteita herättävä tarina ystävyydestä ja empatiasta

Tuomas Kantelinen orkesteri

Tanskalaisen H.C. Andersenin klassikkosatuun pohjautuva jääbaletti kertoo ystävyydestä ja heikompien auttamisesta.

”Toivon tarinan vievän katsojan kahdeksi tunniksi toiseen maailmaan – tarinaan tuntemattomien ystävyydestä ja empatiasta.”

Melissa A. Thompson, käsikirjoittaja ja konseptoija

”Kaikki meistä joutuu jossain vaiheessa ongelmiin, ja olet maailman onnekkain, jos sulla on yksikin joka sua haluaa auttaa.”

Paulina Ahokas, tuottaja

”Ystävyys ja heikompien auttaminen ovat tärkeitä teemoja näinä aikoina. Ne on suurimpia teemoja, joita itse haluan pitää mukana niin jääkiekossa kuin muuallakin elämässä.”

Pekka Saravo, tuotannon jääkiekkoasiantuntija, rooli: pipolätkän pelaaja

Jo mediatilaisuudessa me vieraat sekä nauroimme että pyyhimme kyyneliä säveltäjä ja tuottaja Tuomas Kantelisen ja hänen taitavien soittajiensa muusikin äärellä. En epäile hetkeäkään, etteikö molempia olisi luvassa myös vuodenvaihteessa show’n äärellä. Ja moninkertaisesti.

”Tämä on vasta pieni ripaus siitä, mitä Nokia-areenalla tulette kokemaan. Musiikkia löytyy niin herkistävästä tunnelmasta rouheampaan. Yhdessä ennennäkemättömän valoshow’n kanssa musiikki tulee varmasti koskettamaan ja herättämään tunteita.”

Tuomas Kantelinen, säveltäjä ja tuottaja

Myös moninkertainen taitoluistelun EM- ja MM-mitalisti Laura Lepistö kertoo Lumikuningattaren roolissa esiintymisen olevan hänelle erityisen merkityksellinen ja tunnerikas.

””En koskaan saanut mitaleista niin paljon merkityksellisyyttä kuin tästä esiintymisestä ja tunteiden luomisesta sitä kautta. Juuri tunteiden ilmaisu on tässä ihan next level verrattuna kilpaurheiluun. Odotan innolla, että voimme esiintyjinä luoda tunne-elämyksen yleisössä aivan piippuhyllyllä oleville saakka.”

Laura Lepistö, Lumikuningatar

Kenelle jääbaletti erityisesti sopii?

Työryhmä kertoo jääbaletin sopivan erinomaisesti koko perheelle, kuitenkin jännittävien hahmojen ja tarinan varrelta löytyvien vaaratilanteiden vuoksi sitä suositellaan yli 6-vuotiaille.

”Perustarina kerrotaan liikkeen kautta ja toimii näin kaiken kielisille. Tarinassa on paljon kerroksia niin aikuiselle kuin lapsellekin: vauhtia, vaaratilanteita ja jännittäviä hahmoja. Tylsää ei tule varmasti olemaan.”

Reija Wäre, ohjaaja ja koreografi

”Tämä on todella korkealaatuinen produktio – kansainvälisesti huipputasoa. Lumikuningatar jääbaletissa on hirmuisesti tasoja: valot, musiikki, koko ajan muuttuva set up, häkellyttävät puvut, tanssijoiden dynamiikka sekoittuneena luistelijoiden liikkeeseen… Rosvojoukko tulee varmasti yllättämään liikkeillä, huumorilla ja rooleilla!”

Susanna Rahkamo, palkittu jäätanssilegenda, rooli: Revontulivelho

Lumikuningatar-nimi ja ”jääbaletti”-termi saattaa ohjata ajatuksia feminiinisempään esitykseen ja houkutella katsomoon helpommin äitejä ja tyttäriä. Vaan mitä sanoo jääkiekkoilija Pekka Saravo: kannattaisiko kuitenkin perheen miespuoleisten liittyä mukaan seurueeseen?

”Kannattaa ehdottomasti tulla katsomaan kiekkomiehiä ja -naisia sekä sitä, mitä kaikkea muuta areenalla voikaan tehdä kuin pelata jääkiekkoa. Lumikuningattaren tarina ja mieletön show sopii kaikille: valot, musiikki ja taitavat ammattilaiset pistävät Nokia-areenalla parastaan. Saatatpa nähdä myös Mörkö-Markon pelaamassa pihahöntsää!”

Pekka Saravo, tuotannon jääkiekkoasiantuntija, rooli: pipolätkän pelaaja

Me aiommekin nauttia tästä show´sta koko perheen voimin – onkin aikamoisen upea aloitus uudelle vuodelle 2023 tämä elämys varmasti!


Varaa oma paikkasi ainutlaatuisen elämyksen ääreltä -40% alennuksella viikonvaihteen 25.-28.11 aikana

Lumikuningatar-jääbaletti

Mustan viikon ja Black Fridayn kunniaksi Tampere-talo on laittanut Lumikuningattaren useamman näytöksen liput huikeaan -40% alennukseen. Nyt jos joskus kannattaa siis varmistaa, että sinä ja seurueesi saatte paikan tuosta maailmanluokan show’sta!

Tarjouslippujen myynti alkaa Lippu.fi-kanavissa perjantaina 25.11 klo 9 ja päättyy maanantaina 28.11 klo 23.59. Tarjouslippuja on rajoitettu erä.

Psst! Tämä on aikamoisen ihana joululahja monelle rakkaalle – tai ehkä itsellesi 😉 Lumikuningatar-jääbaletin lisäksi super-alennuksia löytyy myös muutamiin muihin konsertteihin ja esityksiin.Koska sinä olet viimeksi nauttinut kulttuurin äärellä Tampere-talossa?

Tavataan siellä ehkäpä Lumikuningattaren parissa sekä muissa Elämämme tilaisuuksissa <3

Iloa ja valoa joulun odotukseen toivottaen,

Ellu


Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp