Search
Close this search box.

Tervetuloa keltaiseen joulutupaamme! Inspiroidu joulun värikkäistä sisustustunnelmista kodissamme vuosien varrelta

Keltainen joulutupa

Tervetuloa keltaiseen joulutupaamme! Inspiroidu joulun värikkäistä sisustustunnelmista kodissamme vuosien varrelta

Kaipaatko inspiraatiota joulun 2022 sisustukseen ja kotoiluun? Fiilistele meidän keltaisen kotimme 7 vuoden jouluja ja nappaa käyttöösi innostavimmat ideat <3


”Joulukuusemme” vuonna 2016 ja sitä ennen

Elluyellow punaiset peltipurkit

Aiempaan kotiimme emme vielä ostaneet joulukuusta, koska vietimme pääosin joulut mummoloissamme. Tai no, oli meillä pienenpieni muovikuusi hyllyn päällä. Vuonna 2016 innostuin tekemään meille ”joulukuusen” näin peltipurkeista!


Joulu 2017: Ensimmäinen joulu punaisessa talossa!

Elluyellow joulu punainen vanha talo

Muutimme tähän nykyiseen kotiimme keväällä 2017. Odotin aivan innolla ensimmäistä joulua täällä – olihan punainen vanha talomme kuin suorastaan luotu joulun viettoon! Tällöin ostimmekin tupaamme myös ensimmäisen ison, aidon joulukuusen.

Elluyellow joulukuusi

Joulu 2018: Joulukuusen vaihteleva paikka tuvassamme

Elluyellow joulu

Vähän aikaa pohdimme, tulisiko joulukuusen olla aina samassa paikassa tupaamme. Koska perinteethän ovat joulussa kovin rakkaita ja tärkeitä… Päädyimme kuitenkin vaihtelemaan paikkaa – kuten tuvan sisustustakin vaihtelemme usein – ja jouluna 2018 joulukuusi pääsi keskemmälle tupaamme.


Vuosi 2019: Leveämmän mallinen kuusi valloitti sydämemme

Elluyellow joulukuusi

Jouluna 2019 vaihdoimme selvästi kuusen mallia leveämpään ja ihastuimme aivan. Samalla huomasin, että aloin karsastamaan niin valkoista nauhaa kuin latvatähteäkin kuusessamme. Niinpä tuona jouluna kuusemme sai ylleen vain palloja ja latvaansa huopaisen sydämen. Kuusi pääsi myös tällä kertaa tuvan toiseen nurkkaan.


Vuosi 2020: Vielä muutama askel kohti aidompaa vanhan ajan joulua

Elluyellow joulukuusi

Jouluna 2020 laitoimme monien muiden tavoin tupamme joulukuntoon jo muutamia viikkoja normaalia aiemmin. Oli ihana saada kotiin jouluinen fiilis, kun siellä vietettiin nyt selvästi enemmän aikaa.

Joulukuusi saapui kotiimme vasta neljännen adventin aattona, mikä oli poikkeuksellisen myöhään. Toisaalta tuumasin, että joulukuusen hakeminen ensimmäisenä lomapäivänä on itseasiassa erinomainen siirtymisriitti lomamoodiin! Valitsimme jälleen leveämmän ja tuuheamman kuusen, joka pisti saman tien silmään kuuset nähdessämme.


Jouluna 2021 ihastuimme toistamiseen keltaisiin appelsiiniviipaleisiin kuusessa

Punainen joulutupa

Joulu 2021 oli toinen joulu, kun vaihdoimme välipäivinä joulukuusemme vaatetuksen kelta-valkoiseksi. Fiilistelimme siis punaista joulutupaa joulukuun alusta alkaen ja joulun pyhät.

Heti 27.12 punaiset pallot saivat kuitenkin väistyä ja tilalle tuli lisää valkoista sekä appelsiinin viipaleita. Tuona jouluna appelsiininviipaleita päätyi myös itse väkerrettyyn kattokoristeeseen.


Joulu 2022 on ensimmäinen heti joulukuun alusta asti KELTAINEN joulumme

Marraskuussa se alkoi itämään päässäni. Ajatus siitä, että joskos tänä jouluna ei tupamme olisi punainen laisinkaan. Instagram-tililläni annoin teidän päättää ja teidän mielipiteiden huima määrä (270 ääntä!!!) yllätti minut täysin.

Olitte kuin olittekin kanssani keltaisen tuvan kannalla – keltainen joulutupa voitti niukasti punaisen tuvan äänin 141-129 🙂

Keltaisen kaveriksi otin reippaasti kimaltavaa kultaa ja pehmeää valkoista. Mielestäni kokonaisuudesta tuli aika ihana! Pääset tutustumaan siihen halutessasi tarkemmin ke 30.11.2022 pitämäni IG-liven tallenteessa.

Minkä värinen on sinun joulusi 2022? <3

Aivan ihanaa, rentouttavaa ja lämpöistä joulun odotuksen aikaa sinulle ja rakkaillesi!

Ellu


Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp