Search
Close this search box.

Yläkerran olohuone: valoa, värejä ja sisustushaasteita

Elluyellow värikäs olohuone
Elluyellow värikäs olohuone

Talomme huone-esittelyissä on nyt kolmantena vuorossa yläkerran olohuoneemme.

Tähän huoneeseen minulla on kotimme huoneista ristiriitaisin suhde. Tämä oli huone, jonka muotoon, avaruuteen ja neljästä ilmansuunnasta tulvivaan valoon rakastuimme jo asuntonäytössä käydessämme. Edelleen nautin valon valtavasta määrästä sekä auringonnoususta idän suunnan ikkunoista ja sen laskusta lännen suunnalta.

Olohuoneemme jakaa kuitenkin keskeltä nousevat portaat, mikä tekee tilasta aika moniuloitteisen. Ehkä siksi tämä on talomme huoneista se, jonka sisustukseen en oikein koskaan ole kokonaisuutena täysin tyytyväinen.

Elluyellow värikäs olohuone
Elluyellow keltainen olohuone

Lempparinurkkaukseni on ehdottomasti tämä keltaisen nojatuolin nurkkaus. Se oli ennen tuossa parvekkeen puolen nurkassa…

Elluyellow keltainen nojatuoli

…ja on nyt tässä sohvaa vastapäätä.

Yksi tämän huoneen sisustusta helpottavista jutuista oli televisiomme hävittäminen reilu puoli vuotta sitten (oli luonnollisesti ennen tuossa ylläolevan keltaisen nojatuolin kulmassa, sohvaa vastapäätä). Tuo jo kymmenen vuotta vanha musta rakkine kun ei sopinut sisustukseen sitten mitenkään! Ja aina se piti sisustaa paraatipaikkaan, täydellisen etäisyyden päähän sohvasta… Ilman on pärjätty vallan hyvin; onhan noita aparaatteja kylliksi muutenkin.

Elluyellow keltainen olohuone

Jaa’a: pelastaisiko tämän huoneen sisustuksen keltainen sohva? 🙂 Tykkäämme kyllä tästä kirppislöytö-sohvasta kovasti erityisesti sen näppärän koon ja täydellisen pehmeyden vuoksi… Nuo vaaleat tapetit kaipaisivat kuitenkin ehkä räväkämmän väristä sohvaa eteensä – vaikka toki värikkäät tyynyt ja täkit tekevätkin osansa. Ja siis tapetoidahan tämä huone pitäisi kokonaan uudelleen. Ja vaihtaa tuo lattia! 😀 Saa heittää ideoita, pieniä ja suuria, mielellään!

Elluyellow keltainen olohuone

Olohuoneestamme on pääsy parvekkeellemme, josta tykkäämme koko perhe kovin. Kesäisin nautimme siellä monet jäätelömme ja kahvimme, talvisin tuuletamme siellä lukuisat retrotäkkimme.

Elluyellow värikäs kesä parveke

Teidän vuoro toivoa: mistä huoneesta haluaisitte huone-esittelyn seuraavaksi? Olisiko seuraavaksi vuorossa kesäinen kuistimme, makuuhuoneemme vai kenties työhuoneeni? 🙂

Aurinkoa – se on kohta hei kesäkuu!

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp