Search
Close this search box.

Kotimaiset ja laadukkaat joululahjat sydämellisiltä suomalaisilta brändeiltä

Joululahjat kuusen alla
Joululahjat kuusen alla.

Tehty kiitokseksi ihanille yhteistyökumppaneilleni ja lahja-inspiraatioksi sinulle <3

Tämä viikonloppu on ollut 10 000 seuraajan juhlintaa Instagram-tililläni. Kiitos kaikille teille ihanille SFS:ääni jo osallistuneille! Tuohon ”kuva kuvasta”-tyyppiseen vaihtokauppaan ehtii vielä tämän sunnuntain ajan osallistumaan 🙂

Koska upeat yhteistyökumppanini ovat suurin syy siihen, että olen pystynyt parin viime vuoden ajan panostamaan bloggaamiseen ja vaikuttajamarkkinointiin selvästi aiempaa enemmän, haluan osana juhlaa kiittää tietenkin myös heitä. <3 Koen olevani todella onnekas, kun olen saanut yhteistyökumppaneikseni matkan varrella todella sydämellisiä, vastuullisia ja ihania kotimaisia brändejä: kauppoja, taiteilijoita, pieniä ja isompiakin yrityksiä.

Aina kirjoittaessani tuota pakollista ”kaupallinen yhteistyö” -fraasia julkaisun alkuun, tuntuu että se väheksyy sitä yhteyttä, mitä aidosti olen monen yhteistyökumppanini kanssa saanut. Arvot kun osuu monien kanssa prikulleen kohdilleen, on yhteistyö kaupallisuuden lisäksi tosi sydämellistä, iloa tuottavaa ja monin tavoin antoisaa. Onpa mulla ollut ilo jopa ystävystyä monen näiden timanttityyppien kanssa <3

Näiden tuotteita ja palveluita nostan teille nyt joululahjaideoina – ja kannattaa nämä timanttibrändit pitää mielessä myös ensi vuoden hankintojasi ajatellen 🙂 Luvassa on:

  • Lahjaideoita kauniista ja persoonallisesta sisustuksesta nauttiville
  • Lahjaideoita vastuullisesta ja omasta tyylistä tykkääville
  • Lahjaideoita maukkaista ja laadukkaista herkuista pitäville

Lahjaideoita kauniista ja persoonallisesta sisustuksesta nauttiville

Palaset on valmistanut ihania säästölippaita jo vuodesta 1975. Edelleen näitä monelle lapselle ja värikkään sisustuksen ystävälle mieluisia lahjoja valmistetaan täysin kotimaassa: Pertunmaalla, Kuortissa. Kauniit koivukantiset boxit taas ovat erinomaisia skandinaavisen sisustustyylin rakastajan kodin järjestelyyn ja ruokalahjojen purnukoiksi.

Eveliinan Talo on ihana sisustus- ja lahjatavaraliike Nokian keskustassa ja verkossa. Tänne sisään astuessani mulle tulee aina hauskasti Ruotsin matka-fiilis: putiikin sisustus on jokaista yksityiskohtaa myöten mietitty ja vierailu siellä puhdas nautinto. Verkkokaupan kautta on tarjolla niin pieniä kuin isompiakin sisustustuotteita, kuten tyynyjä, mattoja ja kukkaruukkuja, sekä herkullisia lahjatavaroita.

Käsityöpuoti Kastehelmi : rakastuin makrameihin ihanan Miian käsitöiden myötä. Tarjolla on niin upeita seinävaatteita kuin amppeleita ja korvakorujakin. Joroisissa valmistettujen tuotteiden materiaalit on ekologisia ja upean värikkäitä: jokaiselle löytyy varmasti juuri omaan tyyliinsä sopivat ihanuudet. Lue aiempi blogijuttuni Miian aurinkoisen keltaisista makrameista.


Ole Hyvä Luonnontuote perheyritys valmistaa herkullisen tuoksuisia, ekologisia ja vegaanisia tuotteita Haminassa. Tarjolla on tuotteita niin kodin siistinä pitoon kuin kylpyhuoneeseen hiusten ja vartalon hyvää tekevään hemmotteluunkin. Nämä lahjat tulevat varmasti käyttöön saajan värikkäässä arjessa 🙂 Lue lisää kokemuksiani näistä luottotuotteistani.

Nooran putiikki sijaitsee Tampereen Tallipihalla ja on jokaisen sisustajan ja luonnontuotteiden rakastajan taivas. Värikkäät ja persoonalliset sisustustuotteet sekä kotimainen luonnonkosmetiikka on stailattu ympäri tunnelmallista putiikkia taidolla, jonka vain pirskahteleva Noora taitaa. Nyt Nooran tuotteita saa näppärästi pukinkonttiin myös verkosta ja hänen taidokkaasta opetuksestaan pääsee nauttimaan uuteen Hallituskadun Haarakonttoriin. Lue lisää!

Frenchic Finland jälleenmyy kuuluisia Frenchicin kalkkimaaleja Suomessa verkkokauppansa ja monien pienyrittäjä-jälleenmyyjiensä kautta. Maalit ovatkin ihana lahjaidea Tee se itse -tyypille: mikä värikartan lukuisista väreistä olisi juuri sinun rakkaasi värinen? Tai sinun värisesi? 🙂 Lue lisää meidän syksyn maalausprokkiksesta!


Lahjaideoita vastuullisesta ja oman näköisestä tyylistä tykkääville

NT Box on kotimainen laukkutehdas ja -kauppa sekä kolmannen polven perheyritys Nokialla ja verkossa. En ole elämässäni ikinä nähnyt niin paljon erilaisia keltaisia laukkuja yhdellä silmäilyllä, mitä täällä ensi vierailulla näin! Myös muita värejä löytyy vaikka ja kuinka. Kotimaiset nahkalaukut, -lompakot ja -käsineet ovatkin super-mieluinen lahjaidea monelle. Lue lisää ja ihaile runsasta valikoimaa!

Miela Design Room on uusin putiikki, johon olen Tampereella rakastunut <3 Hämeenkadun ratikan reitillä todella keskeisellä paikalla sijaitseva ja myös verkossa tuotteitaan myyvä Miela yhdistelee puodissaan aivan upeasti kotimaisia vastuullisia brändejä. Täältä löydät niin laatuvaatteet kuin valtavan määrän korvakorujakin! Yläkerran joulukaupasta löydät myös monia herkullisia ruokalahjoja ja värikkäitä kodintuotteita lahjapaketteihin.

Vorssa Ink on korviskauppa kauniille ja rohkeille! Forssassa sijaitsevassa vanhassa puutalossa Kata on stailannut korviksensa ja muut nätit tilpehöörit todella kauniisti ympäriinsä: puhdas nautinto, suosittelen. Omissa korvissani killuu usein nuo auringonkukkien kanssa kilpaa loistavat peikonlehdet ja kaikki monet kymmenet korvikseni roikkuvat myös Katan tekemässä samanmuotoisessa kauniissa korvistelineessä <3 Jos mietit lahjaa siis räväkälle korvisrakastajalle, suuntaa tänne livenä tai verkon kautta!

Ilone valmistaa huikeita koruja, hiusnipsuja ja joulukortteja Nuutajärvellä. Mari myy kauniita tekeleitään Nuutajärven lasikylän suloisessa puu-idyllissä, jossa väriä ja iloa on sisustettu upealla lailla lattiasta kattoon! 🙂 Marin värikkäitä, isoja ja kuitenkin kevyitä korviksia syytän oman korvis-villitykseni aloittamisesta <3 Täältä löydät lahjat korujen rakastajalle, jolla on pilkettä silmäkulmassa isomminkin ja huumorintaju kohdillaan! Lue lisää ja kurki kauneuksia.


Lahjaideoita maukkaista ja laadukkaista herkuista pitäville

Pilvilinnan leipomo n Anna on pelastanut jo useammatkin meidän kotimme juhlat mielettömän upeilla kakuillaan! Kakut ovat Annan tavoin hempeitä ja heleitä, yhtä kauniita kuin kakkutaiteilija itse <3 Valloittavan ulkonäkönsä lisäksi nämä kakut ovat parhaimpia ikinä maistamiani täytekakkuja sisältäessään toinen toistaan herkullisempia tahnoja. Kenelle antaisit lahjaksi ensi vuoden juhlahelpotuksen kakkutilauksen muodossa? Lue ja ihaile lisää!

Suklaapuoti : kaikki te minua hetkenkin seurailleet olette varmasti huomanneet minun olevan intohimoinen suklaanrakastaja 🙂 Tallipihan Suklaapuoti onkin maanpäällinen taivas minulle ja varmasti jokaiselle kaltaiselleni. Samalla kun puotiin astuessaan tuntuu astuvansa belgialaiseen suklaaputiikkiin, huomaa kuitenkin kaikkialla myös kotimaisia ihanuuksia kauniisti stailailtuna <3 Nykyään näitä jokaiselle maistuvia herkkulahjoja saa Tallipihan lisäksi myös Tampereen Kauppahallista ja verkkokaupan kautta. Lue lisää!

Poikain Parhaat : Tampereella käsityönä valmistettavat Poikain Parhaat -glögit ovat ihanan jouluinen lahjaidea ja tuliainen joulun alla. Glögien täyteläisyys ja aidot maut ovat tänä jouluna saaneet minut täysin puolelleen, enkä enää markettien glögeihin totu! Perinteisten glögien lisäksi löytyy myös vähän persoonallisempana vietävänä vaikkapa keltaista Halla-glögiä <3 Näiden limonaadit ovat myös hurmaavaan lasipulloon pakattuja ja täynnä aidon marjan tai hedelmän makua: meidän tyttöjen ehdottomat lempparit.


Kurkkaa myös ideoita viimeisten joulun odotusten viettotapoihin Nokialla. Me meinataan ainakin suunnata tiistaina 14.12 Coca-Colan rekkaa ihmettelemään sekä viikon päästä sunnuntaina 19.12 Pirkkalaistorin markkinoille joulupöydän makuja ostelemaan 🙂

Aivan ihanaa joulun odotusta toivottaen,

Ellu

Jaa:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp